Nog

Vernieuwd

CCV Vakbekwaamheid goederenvervoer

Snel je diploma op zak tegen de laagste prijs!

Let op! Deze opleiding start begin december. Wil je op de hoogte gehouden worden van de definitieve startdatum? Laat dan hier je e-mailadres achter.

Daarom deze cursus
  • Behaal een officieel erkend diploma
  • Niet geslaagd? Lesgeld terug!
  • Van € 315,- voor 155,-
  • In termijnen: 8 x € 21,55
Direct doen

Als chauffeur heb je in feite de ideale baan. Een gerespecteerde baan met vrijheid, avontuur en verantwoordelijkheid die ook nog goed betaalt. Bovendien zijn goede chauffeurs erg gewild op de arbeidsmarkt. Je kunt dus zó aan de slag! Wil je dit beroep gaan uitoefenen, dan heb je het CCV Vakbekwaamheid goederenvervoer nodig. Dit diploma haal je natuurlijk bij Studieplan! Want bij Studieplan hoef je je kostbare tijd niet in de schoolbanken te verdoen, maar studeer je gemakkelijk in je eigen tijd. Het lesmateriaal is precies afgestemd op het landelijk examen. Je bestudeert dus precies de stof voor je theorie-examen, niets meer en niets minder. Met de gratis examentraining ga je bovendien helemaal perfect voorbereid naar je examen! En dit allemaal tegen de laagste prijs. Kijk en vergelijk zelf!

Let op! Voor toelating tot het examen moet je wel in het bezit zijn van een geldig rijbewijs B. Het rijbewijs C, nodig om op een vrachtwagen te mogen rijden, hoef je nog niet te hebben. Daarmee kun je tegelijk met je studie voor het CCV-examen starten.

Voor wie

Heb jij voor je werk het wettelijk verplichte diploma CCV Vakbekwaamheid goederenvervoer nodig? Schrijf je dan nu in voor dit studiepakket.

Officieel erkend diploma

Exact hetzelfde diploma dat je haalt met een veel duurdere opleiding! Het examen wordt afgenomen door het CCV.

Eindresultaat

Studieplan bereidt je voor op het officiële theorie-gedeelte van het CCV examen met een effectief studiepakket.

Dit leer je

De kwaliteit en de dienstverlening waar je bedrijf voor staat, zullen door jou in de praktijk moeten worden uitgedragen. Niet voor niets worden er aan jou dan ook de nodige eisen gesteld. Door je werkgever, maar ook door de overheid. De belangrijkste eis waaraan je moet voldoen, is het bezit van het CCV Vakbekwaamheid goederenvervoer. Deze eis geldt voor iedereen die na 30 juni 1955 is geboren en een vrachtwagen wil rijden met een eigen gewicht plus laadvermogen van meer dan 7.500 kg. Studieplan bereidt je voor op het officiële theorie-examen met een effectief studiepakket. Met een uurtje studie per dag kun je het hele pakket al na 5 maanden bestudeerd hebben. En met alle kans van slagen naar het examen gaan. Het studieprogramma is afgestemd op de examenvakken Vakbekwaamheid 1 (Verkeer en Techniek) en Vakbekwaamheid 2+3 (Goederenvervoer).

De cursus bestaat uit de volgende vakken:

Vakbekwaamheid 1 (Verkeer en Techniek)

In dit vak leer je over de Wegenverkeerswet en het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens. Je leert niet alleen de verkeersregels en -tekens, maar bijvoorbeeld ook over rijgedrag en signalen, bijzondere verplichtingen en gs- en beladingseisen.

Tevens leer je alles over voertuigen in het algemeen en de techniek die er achter zit. Zo leer je over de chassis en opbouw, vering en wielophanging, de stuurinrichting, de opbouw van de motor, de distributie en klepbediening. Ook de motorprestaties, de dieselmotor, het koelsysteem en de motorsmering komen aan de orde. Je leert over de transmissie, banden en wielen, het remsysteem en de elektrische installatie. Tot slot leer je alles over rijstijlen en het milieu.

Vakbekwaamheid 2+3 (Goederenvervoer)

Dit vak besteedt aandacht aan de verschillende wetten en voorwaarden. Zo leer je over de Wet Goederenvervoer over de weg (WGW), het Besluit goederenvervoer over de weg en de arbeidsvoorwaarden en arbeidstijden. Maar je leert ook alles over de benodigde documenten zoals voertuigdocumenten, douanedocumenten en vrachtbrieven. Andere onderwerpen die aan de orde komen zijn de regels voor laden, stuwen en lossen, gevaarlijke stoffen, het kostenbewustzijn en de wegenkaart en routeplanning. Tot slot leer je hoe je moet handelen bij aanrijding of een ongeval en eerste hulp bij ongelukken (EHBO).

Ervaringen

"Hulde voor deze duidelijk uiteengezette cursus. Leren in je eigen tempo, echt een aanrader!"

Meer ervaringen

Officieel examen

Het lesmateriaal is exact afgestemd op het officiële theorie-examen voor je groot rijbewijs. Zo wordt je perfect voorbereid op de officiële CCV-toetsen, die je moet afleggen voor je vakbekwaamheid. Om examen te kunnen doen, moet je in het bezit zijn van rijbewijs B. Uitgebreide informatie over het examen en de wijze waarop je je ervoor moet aanmelden, vind je in het studiepakket en op www.cbr.nl/beroepschauffeur.pp.

Niet geslaagd? Lesgeld terug!

Het lesmateriaal dat je ontvangt, is van hoge kwaliteit. Het is helder en duidelijk geschreven en gegarandeerd up-to-date. Bovendien ontvang je er gratis een proefexamen bij. Hierdoor ben je uitstekend voorbereid op het landelijk erkende examen.

Ben je ondanks het perfect afgestemde lesmateriaal niet geslaagd voor het examen? Lees dan alles over de Niet geslaagd? Lesgeld terug! actie van Studieplan.

Aantrekkelijk combinatiepakket

Bestel nu het aantrekkelijke combinatiepakket! Dan krijg je voor een kleine meerprijs de module Administratie uit de opleiding CCV Vakbekwaamheid Personenvervoer erbij en kun je ook examen doen voor die opleiding. Zo haal je in een klap twee kwalitatief hoogwaardige diploma's! Normaal betaal je voor de twee cursussen in totaal € 310,-, maar met het aantrekkelijke combinatievoordeel betaal je in totaal slechts € 209,-. Dat is een voordeel van maar liefst € 101,-!

Extra cursus met tientallen euro’s korting

Schrijf je je in voor deze cursus, dan heb je alleen nu bij inschrijving de mogelijkheid om met flinke korting een extra cursus te bestellen. Zo vang je twee (of zelfs meer) vliegen in één klap! Profiteer ook van dit unieke aanbod en kies uit onderstaande cursussen:

 

van

voor

Alleen nu

Effectief communiceren    

€ 329,-

€ 189,-

69,-
€ 

Engels    

€ 415,-

€ 175,-

69,-
€ 

Spelling en grammatica    

€ 315,-

€ 99,-

69,-
€ 

Timemanagement    

€ 199,-

€ 99,-

69,-
€ 

Typecursus    

€ 218,-

€ 89,-

69,-
€ 

Start direct

Van pen tot opberg- map: je ontvangt alle materialen gratis en kunt direct van start.

Iedereen kan studeren bij Studieplan!

Bij Studieplan kan iedereen gemakkelijk een cursus volgen. Jij ook! Het lesmateriaal is duidelijk geschreven, bevat veel praktijkvoorbeelden, start bij de basiskennis en leidt je stap voor stap door de leerstof. Ideaal!

Unieke studiemethode

Je ontvangt lesmateriaal dat speciaal is gemaakt voor zelfstudie. Het is helder geschreven door professionals uit het werkveld. Ook bevat het veel duidelijke praktijkvoorbeelden. Je start altijd bij de basis en wordt stap voor stap door de leerstof geleid. Ideaal!

Je toetst zelf of je de stof goed beheerst, met de kennisvragen uit de lessen. Een docent is overbodig! En ga je examen doen, dan bepaal je zelf wanneer je daar klaar voor bent!

Jij bepaalt wanneer je start en studeert

Bij Studieplan kun je op elk moment starten met een cursus. Schrijf je in voor de opleiding van je keuze en je kunt al binnen 48 uur aan de slag! Bovendien studeer je waar en wanneer je zelf wilt en ook het tempo bepaal je zelf.

Compleet studiepakket

Je complete studiepakket krijg je in één keer thuisgestuurd. Je studiepakket bevat al het lesmateriaal dat je nodig hebt. Je hoeft geen extra boeken meer te kopen en je komt dus niet voor onverwachte kosten te staan. Je krijgt ook een handige opbergmap om je losbladige lesmateriaal in te bewaren en een schrijfblok plus pen. Je kunt dus direct aan de slag! Volg je een opleiding waarbij een extern examen hoort, dan ontvang je bovendien gratis een proefexamen!

Extra ondersteuning: Studieplan Online

Als cursist krijg je toegang tot Studieplan Online. Hier vind je o.a. informatie over externe- en Studieplanexamens. Als extra service biedt Studieplan je hier ook gratis trainingen waarmee je beter en sneller leert lezen en je geheugen verbetert. Hierdoor bereik je sneller de eindstreep.

Certificaat
certificaat

Wil je kunnen aantonen dat je een studiepakket van Studieplan hebt afgenomen? Vraag dan voor slechts € 14,95 (inclusief administratie- en verzendkosten) het Studieplancertificaat aan! In je studiepakket vind je hierover alle informatie.

Nergens goedkoper, kijk en vergelijk

Alleen bij Studieplan krijg je superlage lesgelden! Vergelijk onze prijzen met die van andere instellingen voor afstandsonderwijs en overtuig jezelf! Door onze unieke studiemethode is een docent overbodig. Die kosten bespaar je en dat zie je terug in het lage lesgeld! Bovendien kan je bij Studieplan je lesgeld ineens voldoen of in termijnen. De keuze is aan jou!

Studieduur

Bij Studieplan bepaal je helemaal zelf hoeveel tijd je aan je cursus besteedt. Als je ongeveer een uur per dag aan je cursus besteedt, ben je binnen 5 maanden helemaal klaar voor het examen! Als je wilt, kun je natuurlijk sneller of langzamer studeren. Zo is je cursus perfect te combineren met je baan, je hobby's en andere bezigheden.

Meteen beginnen

Schrijf je heel gemakkelijk en snel in via internet. Doe je dit vandaag nog vóór 13.00 uur, dan heb je al binnen 48 uur je complete studiepakket in huis! Let op: schrijf je je in op vrijdag, dan krijg je het pakket op dinsdag. Bij Studieplan schrijf je je bovendien in zonder risico, want je ontvangt je studiepakket 14 dagen op proef. Voldoet het studiepakket van je keuze niet aan je verwachtingen, dan kun je het binnen die 14 dagen gewoon terugsturen.

Daarom deze cursus
  • Behaal een officieel erkend diploma
  • Niet geslaagd? Lesgeld terug!
  • Van € 315,- voor € 155,-
  • In termijnen: 8 x € 21,55
Direct doen

 

Vraag of studieadvies?

(071) 546 05 05

ma-vr 9.00-17.00 u.

350 cursussen tegen de laagste prijs!