Nog

Online_leeromgeving

Engels

Innovatieve taalcursus Engels

Daarom deze cursus
 • Leer snel je favoriete taal
 • Unieke taalcursus-app
 • Van € 415,- voor 209,-
 • In termijnen: 12 x € 19,35
Direct doen

Iedereen die een taal wil leren, wil dat: zo snel mogelijk, zo leuk mogelijk, zo handig mogelijk én zo voordelig mogelijk. Wil jij dit ook? Dan ben je bij Studieplan aan het juiste adres! De cursus Engels van Studieplan is opgezet volgens het QUICK & FUN LEARNING-principe. Hierbij leer je in korte tijd én op een leuke en innovatieve manier het Engels in alledaagse situaties spreken. Je studeert waar je wilt, wanneer je maar wilt en dankzij de gevarieerde leerstof gecombineerd met de speciaal ontwikkelde taalcursus-app van Studieplan voor je smartphone leer je de perfecte uitspraak! Download de app direct en leer alledaagse woorden en zinnen voortreffelijk uit te spreken. “It’s great!” Nergens ontvang je zo’n compleet studiepakket voor zo weinig geld en behaal je het beste resultaat tegen zo’n lage prijs. Kijk en vergelijk zelf. Schrijf je vandaag nog in bij Studieplan!

Nieuw! Online leeromgeving met gratis extra studietools-->

QUICK AND FUN LEARNING: studeren op een innovatieve manier

De taalcursussen van Studieplan zijn aangepast aan de huidige tijd. Alleen bij Studieplan leer je supersnel én op een leuke, innovatieve manier een taal. Dat wil iedereen toch!

Direct de taal spreken met de juiste uitspraak

De MP3-bestanden en de taalcursus-app zijn namelijk ingesproken door native speakers. Zo leer je de perfecte uitspraak en spreek je de taal straks vloeiend!

Met de app studeer je overal en wanneer het jou uitkomt!

Thuis of op vakantie, in de trein of tijdens het sporten... Met de taalcursus-app van Studieplan kun je overal en altijd een taal leren! Nadat je ‘m gratis op je smartphone hebt gedownload, kun je ‘m overal ter wereld kosteloos raadplegen.

Herhalen is onthouden

Het is bewezen dat stof herhalen zorgt voor beter onthouden. In de oefeningen komt eerder geleerde stof dan ook steeds terug. Aan het einde van elk hoofdstuk vind je een handige samenvatting.

Een studiemethode die werkt!

Maar liefst 90% van de Studieplancursisten is tevreden over de leerstof! Schrijf-, spreek- en luisteroefeningen wisselen elkaar af. De grammatica die onmisbaar is bij het leren van een taal, wordt op een duidelijke manier uitgelegd. Zo blijft leren leuk. Deze methode werkt! Maar liefst 90% van de Studieplancursisten is tevreden over leerstof!Compleet pakket, boordevol gratis extra’s

Naast uitgebreide leerstof en mp3-bestanden ontvang je nog veel meer gratis extra’s:

 • Unieke taalcursus-app
 • Opfriscursus Nederlandse grammatica
 • Schrijfblok, pen en map

Dit leer je

De taalcursussen van Studieplan zijn niet alleen leuk en innovatief; ze leiden je ook nog eens supersnel door de leerstof heen!

Zeer afwisselende leerstof

Een taalcursus saai? Niet bij Studieplan. Je lesmateriaal is afwisselend en bevat, naast woorden, zinnen en grammatica heel veel voorbeelden uit de praktijk. Een taalcursus is dus superleuk om te doen, iedereen kan het!

Alledaagse onderwerpen

Tijdens de cursus leer je de taal in alledaagse situaties te gebruiken. Van het reserveren in een restaurant en het voeren van telefoongesprekken tot een bezoek aan de dokter en het vragen naar de weg. Na afloop heb je een zeer brede (basis)kennis opgedaan van de taal. Je kunt Engels spreken, verstaan, lezen én schrijven.

Cultuur en gebruiken

Tijdens de cursus leer je meteen veel over het land, de inwoners en de gebruiken!

Beste resultaat voor de laagste prijs

Met een taalcursus van Studieplan bereik je méér! Je behaalt namelijk een hoger niveau dan bij vergelijkbare afstandsopleiders. Tijdens de cursus start je bij de basis en breid je je kennis stap voor stap uit. Al na een aantal lessen ben je in staat om gesprekken in het Engels te voeren. Aan het einde van de cursus beheers je de taal op B1 niveau.

In de praktijk betekent het dat je Engelse tv-programma’s redelijk kunt volgen, Engelse kranten en tijdschriften behoorlijk kunt lezen en op vakantie uitstekend uit de voeten kunt in het Engels. Je spreekt de lokale bevolking aan in hun moedertaal. Je maakt zeker indruk want in elk land waarderen mensen het om in hun eigen taal te worden aangesproken!

Internationaal erkend diploma

Het lesmateriaal leidt op voor het examen van de bekende University of Cambridge. Slaag je voor het examen, dan heb je de internationaal erkende Preliminary English Test (PET B1) op zak!

Uniek! Voordelig combinatiepakket

Wil je na de taalcursus Engels voor beginners de taal nóg beter leren spreken, volg dan ook de cursus Engels voor gevorderden. Kies je er direct voor een combinatiepakket te bestellen, dan bespaar je veel geld! De cursussen Engels voor beginners en gevorderden samen kosten € 245,-. Nu beslissen scheelt je dus maar liefst € 105,-!

Ervaringen

"Met de cd's leer je de taal heel goed spreken en verstaan!"

Meer ervaringen

Extra cursus met tientallen euro’s korting

Schrijf je je in voor deze cursus, dan heb je alleen nu bij inschrijving de mogelijkheid om met flinke korting een extra cursus te bestellen. Zo vang je twee (of zelfs meer) vliegen in één klap! Profiteer ook van dit unieke aanbod en kies uit onderstaande cursussen:

 

van

voor

Alleen nu

Effectief communiceren    

€ 329,-

€ 229,-

69,-
€ 

Timemanagement    

€ 199,-

€ 99,-

69,-
€ 

Wellness & beautypakket    

€ 499,-

€ 209,-

49,-
€ 

Daarom kies je voor Studieplan

Een opleiding van Studieplan is een goede keuze. Want studeren bij Studieplan biedt veel voordelen. Natuurlijk de lage prijs maar ook de unieke studiemethode. Daarbij schrijf je ook nog eens in zonder risico. Kies net als duizenden andere enthousiaste cursisten ook voor Studieplan!

Studeer in alle vrijheid

Bij Studieplan bepaal je zelf wanneer je start en waar en wanneer je studeert. En ook in het tempo dat je zelf prettig vindt. Zo is je taalcursus prima te combineren met je werk en je privéleven. Handig!

Extra ondersteuning: Studieplan Online

Als cursist krijg je toegang tot Studieplan Online. Hier vind je o.a. informatie over externe- en Studieplanexamens. Als extra service biedt Studieplan je hier ook gratis trainingen waarmee je beter en sneller leert lezen en je geheugen verbetert. Hierdoor bereik je sneller de eindstreep.

Certificaat
certificaat

Wil je kunnen aantonen dat je een studiepakket van Studieplan hebt afgenomen? Vraag dan voor slechts € 14,95 (inclusief administratie- en verzendkosten) het Studieplancertificaat aan! In je studiepakket vind je hierover alle informatie.

Nergens goedkoper, kijk en vergelijk

Alleen bij Studieplan krijg je superlage lesgelden! Vergelijk onze prijzen met die van andere instellingen voor afstandsonderwijs en overtuig jezelf! Door onze unieke studiemethode is een docent overbodig. Die kosten bespaar je en dat zie je terug in het lage lesgeld! Bovendien kan je bij Studieplan je lesgeld ineens voldoen of in termijnen. De keuze is aan jou!

Inschrijven zonder risico

Wij zijn stellig overtuigd van de kwaliteit van ons lesmateriaal. Daarom ontvang je het studiepakket van je keuze 14 dagen op proef. Bekijk het op je gemak en ontdek hoe studeren bij Studieplan je bevalt. Voldoet het pakket niet aan je verwachtingen, dan kun je het binnen die 14 dagen terugsturen. Geen probleem!

Op alle aanbiedingen en transacties zijn de voorwaarden van het keurmerk Thuiswinkel Waarborg van toepassing. Dit keurmerk biedt jou – als consument – extra zekerheid. Je schrijft dus in zonder enig risico!

Studieduur

Bij Studieplan bepaal je helemaal zelf hoeveel tijd je aan je cursus besteedt. Als je ongeveer een uur per dag aan je cursus besteedt, ben je binnen 9 maanden helemaal klaar! Als je wilt, kun je natuurlijk sneller of langzamer studeren. Zo is je cursus perfect te combineren met je baan, je hobby's en andere bezigheden.

Meteen beginnen

Schrijf je heel gemakkelijk en snel in via internet. Doe je dit vandaag nog vóór 13.00 uur, dan heb je al binnen 48 uur je complete studiepakket in huis! Let op: schrijf je je in op vrijdag, dan krijg je het pakket op dinsdag. Bij Studieplan schrijf je je bovendien in zonder risico, want je ontvangt je studiepakket 14 dagen op proef. Voldoet het studiepakket van je keuze niet aan je verwachtingen, dan kun je het binnen die 14 dagen gewoon terugsturen.

Daarom deze cursus
 • Leer snel je favoriete taal
 • Unieke taalcursus-app
 • Van € 415,- voor € 209,-
 • In termijnen: 12 x € 19,35
Direct doen

 

Vraag of studieadvies?

(071) 546 05 05

ma-vr 9.00-17.00 u.

350 cursussen tegen de laagste prijs!