Nog

Nieuw

Grimeren en schminken

Inclusief materialenpakket én dvd!

Daarom deze cursus
  • Gratis materialenpakket t.w.v. € 30,-
  • Inclusief dvd met grimetechnieken
  • Van € 329,- voor 309,-
  • In termijnen: 12 x € 28,60
Direct doen

Wil je leren grimeren en schminken? Bijvoorbeeld omdat je professioneel aan de slag wilt als grimeur of goed wilt kunnen schminken voor kinderfeestjes? Dan is de praktijkgerichte en voordelige Studieplan cursus Grimeren en schminken een echte aanrader! Moeilijk? Helemaal niet, iedereen kan het. Je begint bij de basis en leert hoe je met verschillende materialen en technieken tot een professioneel resultaat komt. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je met grime iemand ouder kunt laten lijken en kun je na afloop fantasiefiguren schminken! Het kleurrijke lesmateriaal staat boordevol illustraties en heldere praktijkvoorbeelden. Bovendien ontvang je bij de cursus een unieke instructie-dvd waarmee je stap voor stap leert hoe je iemand met verschillende technieken een echte gedaantewisseling kunt laten ondergaan. Bij je studiepakket ontvang je gratis een professioneel materialenpakket t.w.v. € 30,-. Je kunt direct aan de slag! Leer ook grimeren en schminken en schrijf je vandaag nog in! Nergens studeer je voordeliger dan bij Studieplan. Kijk en vergelijk zelf!

Gratis materialenset t.w.v. € 30,-!

Dit krijg je

Voor wie

Ben je creatief en wil je professioneel leren grimeren en schminken? Dan is de Studieplan cursus Grimeren en schminken de ideale keuze!

Eindresultaat

Na afloop van de cursus weet je precies hoe je met verschillende materialen en technieken een professioneel resultaat kunt behalen. Zo kun je niet alleen met wolcrêpe en softputty snorren en wratten maken, maar weet je ook precies hoe met bepaalde grimetechnieken mensen jonger of juist ouder kunt laten lijken. En na de cursus ben je natuurlijk ook helemaal thuis in schminken. Of het nu een vlinder is, een leeuw of een elfje: na deze cursus is dit voor jou een koud kunstje!

Dit leer je

De praktijkgerichte cursus Grimeren en schminken begint bij de basis en leert je verschillende schmink- en grimeertechnieken. Het rijk geïllustreerde lesmateriaal en de heldere instructie-dvd laten je stap voor stap zien hoe je verschillende figuren maakt. De volgende onderdelen komen tijdens de cursus Grimeren en schminken aan bod:

Materialenkennis en kleurenleer

In dit eerste onderdeel maak je kennis met de verschillende schmink- en grimeermaterialen. Alle soorten schmink, maar ook de penselen en sponsjes komen aan bod. Je leert hoe je grote vlakken kunt grimeren en hoe je speciale effecten als een stoppelbaard of couperose maakt. Je ziet hoe je met wolcrêpe baarden, snorren en bakkebaarden kunt maken en je leert met softputty neuzen, kinnen en wratjes creëren. In het onderdeel kleurenleer, leer je meer over de kleurencirkel en het mengen en gebruiken van kleuren om tot een bepaald resultaat te komen.

Toneel- en theaterbasis

In dit deel leer je grimeren voor toneel en theater. De cursus staat stil bij het maken van een juiste basiskleur in vet, afpoederen tegen glimmen en ogen groter of kleiner laten lijken. Ook leer je hoe je mensen ouder of jonger kunt maken door gebruik te maken van natuurlijke lijnen in het gezicht.

Clowns

Hoe maak je een clownsgezicht met schmink? Dit onderdeel gaat in op clowns in alle varianten, zoals Domme August en Pierrot. Ook moderne varianten die nu vaak gebruikt worden, komen aan bod.

Dierengrime

In dit deel aandacht voor alle varianten op dieren, o.a. de kat, de leeuw, de hond en de vlinder.

Fantasiegrime

Hoe maak je rechte lijnen op een gezicht? Hoe speel je met kleuren? Welke effecten hebben bepaalde kleuren? Je leert het allemaal in dit onderdeel.

Sprookjes

Je leert hoe je verschillende figuren maakt, denk bijvoorbeeld aan: een heks, elfje, rover, piraat en duiveltje.

Wonden

In dit onderdeel leer je hoe je verwondingen maakt zoals een blauwe plek, snijwonden en schotwonden. Je leert zowel wonden maken in het gezicht als op het lichaam.

Baarden en snorren

De techniek van het plakken van snorren en baarden wordt in dit deel besproken.

Feestdagen

Je leert in dit laatste onderdeel alles over het grimeren van Sinterklaas, Zwarte Piet en de Kerstman.

Profiteer van flinke kortingen bij NH-Visagie!

NH-Visagie biedt een prachtig assortiment aan schmink- en schminkbenodigdheden om de mooiste creaties te kunnen maken. Dankzij onze samenwerking met NH-Visagie ontvang je niet alleen gratis een basismaterialenpakket, maar profiteer je als cursist ook van maar liefst 10% korting op hun gehele assortiment!

Extra cursus met tientallen euro’s korting

Schrijf je je in voor deze cursus, dan heb je alleen nu bij inschrijving de mogelijkheid om met flinke korting een extra cursus te bestellen. Zo vang je twee (of zelfs meer) vliegen in één klap! Profiteer ook van dit unieke aanbod en kies uit onderstaande cursussen:

 

van

voor

Alleen nu

Nailart    

€ 349,-

€ 119,-

59,-
€ 

Spaans    

€ 499,-

€ 209,-

69,-
€ 

Wellness & beautypakket    

€ 499,-

€ 209,-

49,-
€ 

Ervaringen

"Ideaal! Ik bepaal zelf waar en wanneer ik studeer en het is ook nog eens héél goedkoop!"

Meer ervaringen

Iedereen kan leren bij Studieplan!

Bij Studieplan kan iedereen gemakkelijk een cursus volgen. Jij ook! Het rijk geïllustreerde lesmateriaal is duidelijk geschreven, bevat veel praktijkvoorbeelden, start bij de basiskennis en leidt je stap voor stap door de leerstof. Ideaal!

Unieke studiemethode

Je ontvangt lesmateriaal dat speciaal is gemaakt voor zelfstudie. Het is helder geschreven door professionals uit het werkveld en bevat veel duidelijke praktijkvoorbeelden en mooie illustraties. Je start altijd bij de basis en wordt stap voor stap door de leerstof geleid. Bovendien wordt de theorie regelmatig afgewisseld met praktijkopdrachten. Kortom: een goede mix tussen leren en doen.

Je toetst zelf of je de stof goed beheerst, met de kennisvragen uit de lessen. Een docent is overbodig!

Jij bepaalt wanneer je start en studeert

Bij Studieplan kun je op elk moment starten met een cursus. Schrijf je in voor de opleiding van je keuze en je kunt al binnen 48 uur aan de slag! Bovendien studeer je waar en wanneer je zelf wilt en ook het tempo bepaal je zelf.

Compleet studiepakket

Je complete studiepakket krijg je in één keer thuisgestuurd. Je studiepakket bevat al het lesmateriaal dat je nodig hebt. Je hoeft geen extra boeken meer te kopen en je komt dus niet voor onverwachte kosten te staan. Je krijgt ook een handige opbergmap om je losbladige lesmateriaal in te bewaren en een schrijfblok plus pen. Je kunt dus direct aan de slag! Maar dat is niet alles, want je ontvangt bij veel cursussen leuke extra’s zoals een professioneel materialenpakket, een prachtig boek, software of instructie-dvd’s.

Extra ondersteuning: Studieplan Online

Als cursist krijg je toegang tot Studieplan Online. Hier vind je o.a. informatie over externe- en Studieplanexamens. Als extra service biedt Studieplan je hier ook gratis trainingen waarmee je beter en sneller leert lezen en je geheugen verbetert. Hierdoor bereik je sneller de eindstreep.

Certificaat
certificaat

Wil je kunnen aantonen dat je een studiepakket van Studieplan hebt afgenomen? Vraag dan voor slechts € 14,95 (inclusief administratie- en verzendkosten) het Studieplancertificaat aan! In je studiepakket vind je hierover alle informatie.

Nergens goedkoper: lage maandelijkse termijnen

Alleen bij Studieplan krijg je superlage lesgelden! Vergelijk onze prijzen met die van andere instellingen voor afstandsonderwijs en overtuig jezelf! Door onze unieke studiemethode is een docent overbodig. Die kosten bespaar je en dat zie je terug in het lage lesgeld! Bovendien kun je bij Studieplan het lesgeld ineens voldoen of in termijnen. Op die manier kun je voor slechts een paar euro per maand aan de slag met de cursus van jouw keuze!

Studieduur

Bij Studieplan bepaal je helemaal zelf hoeveel tijd je aan je cursus besteedt. Als je ongeveer een uur per dag aan je cursus besteedt, ben je binnen 5 maanden helemaal klaar! Als je wilt, kun je natuurlijk sneller of langzamer studeren. Zo is je cursus perfect te combineren met je baan, je hobby's en andere bezigheden.

Meteen beginnen

Schrijf je heel gemakkelijk en snel in via internet. Doe je dit vandaag nog vóór 13.00 uur, dan heb je al binnen 48 uur je complete studiepakket in huis! Let op: schrijf je je in op vrijdag, dan krijg je het pakket op dinsdag. Bij Studieplan schrijf je je bovendien in zonder risico, want je ontvangt je studiepakket 14 dagen op proef. Voldoet het studiepakket van je keuze niet aan je verwachtingen, dan kun je het binnen die 14 dagen gewoon terugsturen.

Daarom deze cursus
  • Gratis materialenpakket t.w.v. € 30,-
  • Inclusief dvd met grimetechnieken
  • Van € 329,- voor € 309,-
  • In termijnen: 12 x € 28,60
Direct doen

 

Vraag of studieadvies?

(071) 546 05 05

ma-vr 9.00-17.00 u.

350 cursussen tegen de laagste prijs!