Nog

Online_leeromgeving

Nagelstyling met acryl

Professionele acrylnagels maak je gewoon zelf!

199,-

(of 12 x € 18,40)

(of 12 x € 18,40)

Nu extra laag geprijsd!

Van € 448,- voor 269,-. Tijdelijk € 199,-

  • Gratis dvd met technieken
  • Bespaar flink op dure behandelingen.
Direct doen

Met verzorgde nagels maak je meteen een goede indruk. Kun je nagaan wat je uitstraalt met professionele acrylnagels! Die zijn nu wel heel snel en goedkoop bereikbaar. Dankzij de slimme cursus Nagelstyling met acryl van Studieplan. Deze leert je alles om verrassend professionele acrylnagels te maken. Met deze praktische en zeer complete cursus nagelstyling kun jij als beginnende nagelstylist direct aan de slag. Het helder opgebouwde lesmateriaal helpt je efficiënt en stap voor stap, met veel duidelijke afbeeldingen, door de leerstof.

Nieuw! Online leeromgeving met gratis extra studietools-->

Bestel voordelig een materialenpakket!

Dit krijg je

Onderdeel van het lesmateriaal is een unieke dvd die alle technieken stap voor stap tot in detail demonstreert. De cursus nagelstyling besteedt veel aandacht aan veiligheid; je leert de technieken op een verantwoorde manier toepassen. Deze cursus Nagelstyling met acryl vind je nergens goedkoper; kijk en vergelijk zelf! Bovendien besparen jij en je vriendinnen straks op de kosten van frequente bezoekjes aan de nagelstyliste. Want na deze nagelstyling cursus van Studieplan maak je die professionele acrylnagels gewoon zelf!

Voor wie

Wil je de technieken beheersen om zelf nagels te stylen met acryl? Dan is de cursus Nagelstyling met acryl een absolute aanrader. Je leert prachtige acrylnagels maken: leuk voor jezelf maar ook voor je vriendinnen en familie. Want je kunt je vaardigheden al snel toepassen. Je zult iedereen verrassen met een heel professioneel resultaat! Droom je van een carrière in nagelstyling en overweeg je een eigen nagelstudio? Dan is de cursus Nagelstudio starten wellicht ook iets voor jou!

Ervaringen

"Je krijgt echt superveel materialen bij je cursus én hele goede uitleg. Zo kun je veel oefenen en het echt goed onder de knie krijgen."

Meer ervaringen

Eindresultaat

In vrij korte tijd maak je je de acryltechniek van het nagelstylen eigen. En kun je je vriendinnen en familieleden verrassen met je professionele, zelfgecreëerde acrylnagels. Dankzij de slimme opbouw van de cursus Nagelstyling met acryl, heb je de technieken snel in je vingers. Zodat jij, je vriendinnen, familieleden en kennissen daar nog héél lang plezier van beleven.

Dit leer je

In de cursus Nagelstyling met acryl leer je alles om verrassend professionele acrylnagels te maken. In heldere theorie én in praktische oefeningen. Bovendien ontvang je een unieke dvd die al deze benodigde technieken en vaardigheden stap voor stap demonstreert. Van de juiste voorbereiding tot het perfect stileren en afwerken. Oefenen doe je eerst op een papieren oefensheet, vervolgens op de bijgeleverde oefenvinger en uiteindelijk op de vinger van een model. De volgende onderdelen komen tijdens de cursus Nagelstyling met acryl aan bod:

Kennismaking, hygiëne en veiligheid

Nagelstyling bestaat al sinds mensenheugenis: het is boeiend om de ontwikkeling door de eeuwen heen te zien. Je leert het verschil tussen acryl en gel en de mogelijke toepassingen. Veiligheid en hygiëne zijn essentieel, vandaar dat hier veel aandacht voor is. Hoe voorkom je RSI-klachten? Wat doe je bij allergie voor nagelcosmetica? Inclusief handige algemene eerstehulpchecklist.

Acryl, PREP (voorbereiding) en applicatie

Je maakt grondig kennis met acryl en de veelzijdige mogelijkheden ervan. Je leert nagelverlengende technieken en hoe je nagels met de Prostyler kunt stylen. Ook oefen je met acryl, leer je alles over de opbouw van de nagel en de belangrijke PREP. Want mooie acrylnagels lukken alleen met een goede voorbereiding!

Acrylapplicaties met tipverlenging

Je kunt bij het aanbrengen van acrylnagels kiezen voor verschillende soorten tips. In dit onderdeel leer je hoe je door middel van tipverlenging mooie lange nagels creëert. Daarnaast is er aandacht voor probleemnagels.

De afwerking en vijltechnieken

Wanneer de acrylnagels zijn aangebracht is het tijd voor de afwerking. Zo kun je de nagels stileren met een penseel en zijn er verschillende vijltechnieken om tot een mooi resultaat te komen.

Opvullen acrylnagels

Om acrylnagels netjes te houden is het belangrijk om ze regelmatig bij te werken. In dit onderdeel leer je daarom alles over het herbalanceren van kunstnagels.

French manicure

Na dit onderdeel kun je de French manicure aanbrengen met white powder, zodat je dat mooie witte randje kunt creëren. In no time maak jij zulke verrassend professionele en stijlvolle nagels met French manicure … die wil iedereen wel!

Uniek! Voordelig combinatiepakket

Wil je naast acrylnagels ook gelnagels leren? Kies dan voor een voordelig combinatiepakket met Nagelstyling met gel. Zo ben je straks van alle markten thuis! Schrijf je in voor de combinatiecursus en krijg maar liefst € 99,- korting! Geef op het inschrijfformulier duidelijk aan of je een combinatie wilt ontvangen of alleen de cursus Nagelstyling met acryl.

Inclusief unieke DVD!

Bekijk de demo

Profiteer van flinke kortingen bij Netama’s Beauty!

Netama’s Beauty biedt een prachtig assortiment professionele nagelstylingproducten en -accessoires van uitstekende kwaliteit. Door onze samenwerking met Netama’s Beauty kun je niet alleen heel voordelig een professioneel materialenpakket bijbestellen, maar profiteer je ook je leven lang van flinke kortingen.

Extra cursus met tientallen euro’s korting

Schrijf je je in voor deze cursus, dan heb je alleen nu bij inschrijving de mogelijkheid om met flinke korting een extra cursus te bestellen. Zo vang je twee (of zelfs meer) vliegen in één klap! Profiteer ook van dit unieke aanbod en kies uit onderstaande cursussen:

 

van

voor

Alleen nu

Manicure    

€ 289,-

€ 169,-

49,-
€ 

Nailart    

€ 349,-

€ 119,-

59,-
€ 

Iedereen kan leren bij Studieplan!

Bij Studieplan kan iedereen gemakkelijk een cursus volgen. Jij ook! Het rijk geïllustreerde lesmateriaal is duidelijk geschreven, bevat veel praktijkvoorbeelden, start bij de basiskennis en leidt je stap voor stap door de leerstof. Ideaal!

Unieke studiemethode

Je ontvangt lesmateriaal dat speciaal is gemaakt voor zelfstudie. Het is helder geschreven door professionals uit het werkveld en bevat veel duidelijke praktijkvoorbeelden en mooie illustraties. Je start altijd bij de basis en wordt stap voor stap door de leerstof geleid. Bovendien wordt de theorie regelmatig afgewisseld met praktijkopdrachten. Kortom: een goede mix tussen leren en doen.

Je toetst zelf of je de stof goed beheerst, met de kennisvragen uit de lessen. Een docent is overbodig!

Jij bepaalt wanneer je start en studeert

Bij Studieplan kun je op elk moment starten met een cursus. Schrijf je in voor de opleiding van je keuze en je kunt al binnen 48 uur aan de slag! Bovendien studeer je waar en wanneer je zelf wilt en ook het tempo bepaal je zelf.

Compleet studiepakket

Je complete studiepakket krijg je in één keer thuisgestuurd. Je studiepakket bevat al het lesmateriaal dat je nodig hebt. Je hoeft geen extra boeken meer te kopen en je komt dus niet voor onverwachte kosten te staan. Je krijgt ook een handige opbergmap om je losbladige lesmateriaal in te bewaren en een schrijfblok plus pen. Je kunt dus direct aan de slag! Maar dat is niet alles, want je ontvangt bij veel cursussen leuke extra’s zoals een professioneel materialenpakket, een prachtig boek, software of instructie-dvd’s.

Extra ondersteuning: Studieplan Online

Als cursist krijg je toegang tot Studieplan Online. Hier vind je o.a. informatie over externe- en Studieplanexamens. Als extra service biedt Studieplan je hier ook gratis trainingen waarmee je beter en sneller leert lezen en je geheugen verbetert. Hierdoor bereik je sneller de eindstreep.

Certificaat
certificaat

Wil je kunnen aantonen dat je een studiepakket van Studieplan hebt afgenomen? Vraag dan voor slechts € 14,95 (inclusief administratie- en verzendkosten) het Studieplancertificaat aan! In je studiepakket vind je hierover alle informatie.

Nergens goedkoper: lage maandelijkse termijnen

Alleen bij Studieplan krijg je superlage lesgelden! Vergelijk onze prijzen met die van andere instellingen voor afstandsonderwijs en overtuig jezelf! Door onze unieke studiemethode is een docent overbodig. Die kosten bespaar je en dat zie je terug in het lage lesgeld! Bovendien kun je bij Studieplan het lesgeld ineens voldoen of in termijnen. Op die manier kun je voor slechts een paar euro per maand aan de slag met de cursus van jouw keuze!

Studieduur

Bij Studieplan bepaal je helemaal zelf hoeveel tijd je aan je cursus besteedt. Als je ongeveer een uur per dag aan je cursus besteedt, ben je binnen 5 maanden helemaal klaar! Als je wilt, kun je natuurlijk sneller of langzamer studeren. Zo is je cursus perfect te combineren met je baan, je hobby's en andere bezigheden.

Meteen beginnen

Schrijf je heel gemakkelijk en snel in via internet. Doe je dit vandaag nog vóór 13.00 uur, dan heb je al binnen 48 uur je complete studiepakket in huis! Let op: schrijf je je in op vrijdag, dan krijg je het pakket op dinsdag. Bij Studieplan schrijf je je bovendien in zonder risico, want je ontvangt je studiepakket 14 dagen op proef. Voldoet het studiepakket van je keuze niet aan je verwachtingen, dan kun je het binnen die 14 dagen gewoon terugsturen.

199,-

(of 12 x € 18,40)

Nu extra laag geprijsd!

Van € 448,- voor 269,-. Tijdelijk € 199,-

  • Gratis dvd met technieken
  • Bespaar flink op dure behandelingen.
Direct doen

 

Vraag of studieadvies?

(071) 546 05 05

ma-vr 9.00-17.00 u.

350 cursussen tegen de laagste prijs!