Nog

Online_leeromgeving

Nagelstyling met gel

Leer zelf de mooiste gelnagels maken!

Daarom deze cursus
  • Gratis dvd met technieken
  • Flinke kortingen bij vervolgaankoop
  • Van € 499,- voor 225,-
  • In termijnen: 12 x € 20,80
Direct doen

Herken je het? Nagels die snel splijten of breken voordat ze een mooie lengte hebben bereikt... Voor wie tóch mooie (kunst)nagels wil en ze ook zelf wil kunnen maken, biedt Studieplan, naast de cursus Nagelstyling met acryl, nu ook de cursus Nagelstyling met gel! Het rijk geïllustreerde en full colour lesmateriaal is geschreven door ervaren professionals uit het vak en leert je stap voor stap de mooiste gelnagels maken. Superleuk om te doen, helemaal niet moeilijk en ook budgettechnisch een heel slimme keuze! Want: denk je eens in wat een geld je bespaart als je zelf mooi verzorgde gelnagels kunt maken... Niet alleen een voordeel voor jezelf; je kunt ook anderen helpen aan piekfijn uitziende nagels! Gelnagels hebben een mooie glans, zien er natuurlijk uit en zijn soepel en flexibel waardoor ze niet snel breken. Bovendien is gel geurloos en een goed alternatief voor als je allergisch bent voor acryl. Gelnagels moeten worden uitgehard onder een UV-lamp. In het materialenpakket (t.w.v. € 195,-) dat je voor slechts € 70,- bij deze cursus kunt bijbestellen, zit daarom onder andere een UV tunnellamp met maar liefst vier dubbele buizen en een timer! Alle materialen zijn goedgekeurd volgens de EU-cosmeticarichtlijnen en zorgen ervoor dat je direct aan de slag kunt! Naast het materialenpakket ontvang je een dvd, waarop de nagelstylingtechnieken stap voor stap worden gedemonstreerd. Op deze manier heb je de technieken in no time in de vingers en maak je de mooiste gelnagels. Schrijf je vandaag nog in. Nergens goedkoper, kijk en vergelijk!

Nieuw! Online leeromgeving met gratis extra studietools-->

Voor wie

Wil je de technieken beheersen om zelf nagels te stylen met gel? Dan is de cursus Nagelstyling met gel een absolute aanrader. Je leert prachtige gelnagels maken: leuk voor jezelf maar ook voor je vriendinnen en familie. Want je kunt je vaardigheden al snel toepassen. Je zult iedereen verrassen met een heel professioneel resultaat! Droom je van een carrière in nagelstyling en overweeg je een eigen nagelstudio? Dan is de cursus Nagelstudio starten wellicht ook iets voor jou!

Bestel voordelig een materialenset!

Dit krijg je

Eindresultaat

Na afloop van de cursus kun je niet alleen schitterende gelnagels maken, maar weet je ook alles over hygiëne en veiligheid. Je kunt uitstekend overweg met diverse materialen en bent helemaal op de hoogte van alles wat er in je werkruimte aanwezig moet zijn. Je weet hoe je gelnagels moet maken en opbrengen en kunt straks perfect nagels vijlen en nabehandelen. Ook weet je precies hoe je na een aantal weken de gelnagels kunt opvullen, zodat ze er weer netjes uit zien. En is er iemand in je omgeving die een French manicure wil? Dan is diegene bij jou aan het juiste adres!

Dit leer je

In de cursus Nagelstyling met gel leer je alles om verrassend professionele gelnagels te maken. In heldere theorie én in praktische oefeningen. Bovendien ontvang je een unieke dvd die al deze benodigde technieken en vaardigheden stap voor stap demonstreert. Van de juiste voorbereiding tot het perfect stileren en afwerken. Oefenen doe je eerst op de bijgeleverde oefenvinger en uiteindelijk op de vinger van een model. De volgende onderdelen komen tijdens de cursus Nagelstyling met gel aan bod:

Inclusief unieke DVD!

Bekijk de demo

Geschiedenis van nagelstyling

Nagelstyling bestaat al sinds mensenheugenis. Zo gebruikten de holbewoners vulkanisch gesteente om hun nagels te vijlen en liet Cleopatra zich kunstnagels van ivoor aanmeten. Dit onderdeel laat je de ontwikkeling van nagelstyling door de eeuwen heen zien.

Verschil tussen gel- en acrylnagels

Het verschil tussen gel- en acrylnagels zit niet alleen in de ingrediënten ook de wijze van aanbrengen is anders. In dit onderdeel leer je de eigenschappen van gel- en acrylnagels.

Veiligheid en hygiëne

Bij nagelstyling staat veiligheid voorop. De cursus besteedt daarom aandacht aan hygiëne, RSI-klachten en allergieën. Ook ga je aan de slag met eerste hulpchecklists. Met deze kennis kun je op een verantwoorde manier aan de slag!

De natuurlijke nagels voorbereiden

Men zegt wel eens ‘een goede voorbereiding is het halve werk’ en dat is bij het maken van gelnagels zeker het geval. Je leer in dit onderdeel alles over de PREP, het stellen van diagnosen en het adviseren bij problemen.

Nagels verlengen

Altijd al gedroomd van mooie lange nagels? In dit onderdeel leer je hoe je door middel van een tipverlenging de lange nagels krijgt die je altijd al wilde hebben! Door middel van de praktijkoefeningen kun je het geleerde meteen uitproberen.

Nagels aanbrengen en afwerken

In dit onderdeel leer je hoe je op een professionele manier gelnagels aanbrengt. Ook de afwerking komt uitgebreid aan bod. Zo kun je nagels stileren met een penseel en zijn er verschillende vijltechnieken om tot een mooi resultaat te komen.

Gelnagels opvullen

Afhankelijk van hoe snel de nagels groeien, moeten gelnagels elke paar weken bijgewerkt worden. In dit onderdeel leer je alles over het herbalanceren van gelnagels.

French manicure aanbrengen

In dit onderdeel van de cursus leer je hoe je een French manicure aanbrengt. Zo komt het gebruik van diverse gels uitgebreid aan bod. In de webshop van Netama’s Beauty kun je een vervolgpakket gel voor French manicure bestellen.

Uniek! Voordelig combinatiepakket

Wil je naast gelnagels ook acrylnagels leren maken Kies dan heel voordelig voor een extra cursus Nagelstyling met acryl. Zo ben je straks van alle markten thuis! Schrijf je in voor de combinatiecursus en krijg maar liefst € 99,- korting! Geef op het inschrijfformulier duidelijk aan of je en combinatiepakket wilt ontvangen of alleen de cursus Nagelstyling met gel.

Profiteer van flinke kortingen bij Netama’s Beauty!

Netama’s Beauty biedt een prachtig assortiment professionele nagelstylingproducten en -accessoires van uitstekende kwaliteit. Door onze samenwerking met Netama’s Beauty ontvang kun je niet alleen heel voordelig een professioneel materialenpakket bijbestellen, maar profiteer je ook je leven lang van flinke kortingen.

Extra cursus met tientallen euro’s korting

Schrijf je je in voor deze cursus, dan heb je alleen nu bij inschrijving de mogelijkheid om met flinke korting een extra cursus te bestellen. Zo vang je twee (of zelfs meer) vliegen in één klap! Profiteer ook van dit unieke aanbod en kies uit onderstaande cursussen:

 

van

voor

Alleen nu

Gelpolish    

€ 229,-

€ 149,-

59,-
€ 

Manicure    

€ 289,-

€ 169,-

49,-
€ 

Nailart    

€ 349,-

€ 119,-

59,-
€ 

Ervaringen

"Ideaal! Ik bepaal zelf waar en wanneer ik studeer en het is ook nog eens héél goedkoop!"

Meer ervaringen

Iedereen kan leren bij Studieplan!

Bij Studieplan kan iedereen gemakkelijk een cursus volgen. Jij ook! Het rijk geïllustreerde lesmateriaal is duidelijk geschreven, bevat veel praktijkvoorbeelden, start bij de basiskennis en leidt je stap voor stap door de leerstof. Ideaal!

Unieke studiemethode

Je ontvangt lesmateriaal dat speciaal is gemaakt voor zelfstudie. Het is helder geschreven door professionals uit het werkveld en bevat veel duidelijke praktijkvoorbeelden en mooie illustraties. Je start altijd bij de basis en wordt stap voor stap door de leerstof geleid. Bovendien wordt de theorie regelmatig afgewisseld met praktijkopdrachten. Kortom: een goede mix tussen leren en doen.

Je toetst zelf of je de stof goed beheerst, met de kennisvragen uit de lessen. Een docent is overbodig!

Jij bepaalt wanneer je start en studeert

Bij Studieplan kun je op elk moment starten met een cursus. Schrijf je in voor de opleiding van je keuze en je kunt al binnen 48 uur aan de slag! Bovendien studeer je waar en wanneer je zelf wilt en ook het tempo bepaal je zelf.

Compleet studiepakket

Je complete studiepakket krijg je in één keer thuisgestuurd. Je studiepakket bevat al het lesmateriaal dat je nodig hebt. Je hoeft geen extra boeken meer te kopen en je komt dus niet voor onverwachte kosten te staan. Je krijgt ook een handige opbergmap om je losbladige lesmateriaal in te bewaren en een schrijfblok plus pen. Je kunt dus direct aan de slag! Maar dat is niet alles, want je ontvangt bij veel cursussen leuke extra’s zoals een professioneel materialenpakket, een prachtig boek, software of instructie-dvd’s.

Extra ondersteuning: Studieplan Online

Als cursist krijg je toegang tot Studieplan Online. Hier vind je o.a. informatie over externe- en Studieplanexamens. Als extra service biedt Studieplan je hier ook gratis trainingen waarmee je beter en sneller leert lezen en je geheugen verbetert. Hierdoor bereik je sneller de eindstreep.

Certificaat
certificaat

Wil je kunnen aantonen dat je een studiepakket van Studieplan hebt afgenomen? Vraag dan voor slechts € 14,95 (inclusief administratie- en verzendkosten) het Studieplancertificaat aan! In je studiepakket vind je hierover alle informatie.

Nergens goedkoper: lage maandelijkse termijnen

Alleen bij Studieplan krijg je superlage lesgelden! Vergelijk onze prijzen met die van andere instellingen voor afstandsonderwijs en overtuig jezelf! Door onze unieke studiemethode is een docent overbodig. Die kosten bespaar je en dat zie je terug in het lage lesgeld! Bovendien kun je bij Studieplan het lesgeld ineens voldoen of in termijnen. Op die manier kun je voor slechts een paar euro per maand aan de slag met de cursus van jouw keuze!

Studieduur

Bij Studieplan bepaal je helemaal zelf hoeveel tijd je aan je cursus besteedt. Als je ongeveer een uur per dag aan je cursus besteedt, ben je binnen 8 maanden helemaal klaar! Als je wilt, kun je natuurlijk sneller of langzamer studeren. Zo is je cursus perfect te combineren met je baan, je hobby's en andere bezigheden.

Meteen beginnen

Schrijf je heel gemakkelijk en snel in via internet. Doe je dit vandaag nog vóór 13.00 uur, dan heb je al binnen 48 uur je complete studiepakket in huis! Let op: schrijf je je in op vrijdag, dan krijg je het pakket op dinsdag. Bij Studieplan schrijf je je bovendien in zonder risico, want je ontvangt je studiepakket 14 dagen op proef. Voldoet het studiepakket van je keuze niet aan je verwachtingen, dan kun je het binnen die 14 dagen gewoon terugsturen.

Daarom deze cursus
  • Gratis dvd met technieken
  • Flinke kortingen bij vervolgaankoop
  • Van € 499,- voor € 225,-
  • In termijnen: 12 x € 20,80
Direct doen

 

Vraag of studieadvies?

(071) 546 05 05

ma-vr 9.00-17.00 u.

350 cursussen tegen de laagste prijs!