Nog

Nieuw

Ondernemer taxivervoer

Doe snel en gemakkelijk alle kennis op en start succesvol je eigen taxibedrijf

439,-

(of 12 x € 40,55)

(of 12 x € 40,55)

Nu extra laag geprijsd!

Van € 670,- voor 469,-. Tijdelijk € 439,-

  • Start je eigen taxibedrijf
  • Doe in korte tijd alle kennis op
Direct doen

Wil je je eigen taxibedrijf of taxicentrale starten of denk je eraan om een taxionderneming over te nemen? Kies dan voor de cursus Ondernemer Taxivervoer! Want deze opleiding bereidt je binnen 10 maanden perfect voor op de praktijk van een ondernemer in taxivervoer. Het lesmateriaal is duidelijk en legt stap voor stap de leerstof over onder meer starten als ondernemer, personeel, administratie en wegvervoer uit. Je gaat direct aan de slag met de vele praktijkgerichte oefenopgaven en bent aan het einde van de cursus perfect voorbereid om je eigen succesvolle taxibedrijf op te zetten en te runnen! Kortom: de Studieplancursus Ondernemer Taxivervoer is een absolute ‘must’ voor iedereen die zelfstandig een taxibedrijf wil beginnen en taxiondernemer wil worden! Nergens studeer je goedkoper, kijk en vergelijk!

Voor wie

Wil je aan de slag als taxiondernemer? En wil je van je eigen bedrijf direct een succes maken? Dan is de cursus Ondernemer Taxivervoer perfect voor jou! De cursus bereidt je perfect voor op de praktijk als taxiondernemer!

Ervaringen

"Hulde voor deze duidelijk uiteengezette cursus. Leren in je eigen tempo, echt een aanrader!"

Meer ervaringen

Eindresultaat

Na afloop van de opleiding Ondernemer Taxivervoer heb je alle kennis en vaardigheden in huis die je nodig hebt om je eigen taxionderneming op te zetten en te runnen. Je bent onder meer thuis in zaken als financieel management en bedrijfsmanagement en weet precies hoe je bepaalde kosten e.d. kunt berekenen. Na de opleiding ben je helemaal klaar voor een dynamische carrière als taxiondernemer!

Dit leer je

Het complete lesmateriaal van de cursus Ondernemer Taxivervoer begint bij de basis en bevat veel oefeningen (én de uitwerkingen daarop). Je kunt dus direct aan de slag! Je studeert volgens een unieke studiemethode, bepaalt zelf waar en wanneer je studeert en hebt geen docent nodig! De volgende onderdelen komen aan bod:
.

Bedrijfsmanagement: starten als taxiondernemer

In dit eerste onderdeel leer je alles over rechtsvormen, rechtspersonen, verzekeringen, faillissement, zekerheidsrechten, bijzondere wetten, criminaliteit, belastingen, BTW en marketing. Kortom: allerlei belangrijke zaken waar je van op de hoogte moet zijn voordat je je eigen taxionderneming begint.

Personeelsmanagement: waar moet je op letten bij het aannemen van personeel?

In dit tweede deel van de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod: communicatie, personeelsplanning, arbeidsovereenkomst, sociale wetgeving, leidinggeven en vrij verkeer in de EU en arbeidsomstandigheden.

Calculatie: cijfers en rapportage

Hoe maak je een kostprijsberekening? Wat zijn vaste en variabele kosten en met welke kostenverdelingsproblemen moet je rekening houden? Na dit onderdeel weet je wat er komt kijken bij het starten van een eigen taxibedrijf!

Financieel management: hoe voer je een administratie

In dit deel van de cursus bespreken we de volgende onderwerpen: balans, dagboeken, kasstaten, speciale balansposten, het automatiseren van de boekhouding, kredieten en subsidies, interpreteren van de jaarstukken en loonbelasting en inkomstenbelasting.

Wegvervoer taxi

De cursus wordt afgesloten met het onderdeel Wegvervoer taxi. We bespreken onder meer de Nederlandse taxibranche, vestigingseisen, Algemene Vervoersvoorwaarden en klachtenregeling, vervoersvormen, aanbestedingen en voertuigmanagement.

Bewust autorijden: Het nieuwe rijden

Je leert in dit hoofdstuk over Het nieuwe rijden, de rijstijl van de 21ste eeuw. Dit is een veilige en vlotte manier van rijden waarbij de verkeersveiligheid wordt verhoogd. Het is ook een energie- besparende manier van rijden. Aan bod komen o.a.: brandstofbesparende accessoires, bewustwording, voertuigcontrole, comfort, verkeersgedrag en rijvaardigheid.

Vooropleiding

Om de leerstof goed te kunnen bestuderen is het gewenst dat je in het bezit bent van een rijbewijs B.

Extra cursus met tientallen euro’s korting

Schrijf je je in voor deze cursus, dan heb je alleen nu bij inschrijving de mogelijkheid om met flinke korting een extra cursus te bestellen. Zo vang je twee (of zelfs meer) vliegen in één klap! Profiteer ook van dit unieke aanbod en kies uit onderstaande cursussen:

 

van

voor

Alleen nu

Effectief communiceren    

€ 329,-

€ 189,-

69,-
€ 

Engels    

€ 415,-

€ 175,-

69,-
€ 

Spelling en grammatica    

€ 315,-

€ 99,-

69,-
€ 

Timemanagement    

€ 199,-

€ 99,-

69,-
€ 

Typecursus    

€ 218,-

€ 89,-

69,-
€ 

Start direct

Van pen tot opberg- map: je ontvangt alle materialen gratis en kunt direct van start.

Iedereen kan studeren bij Studieplan!

Bij Studieplan kan iedereen gemakkelijk een cursus volgen. Jij ook! Het lesmateriaal is duidelijk geschreven, bevat veel praktijkvoorbeelden, start bij de basiskennis en leidt je stap voor stap door de leerstof. Ideaal!

Unieke studiemethode

Je ontvangt lesmateriaal dat speciaal is gemaakt voor zelfstudie. Het is helder geschreven door professionals uit het werkveld. Ook bevat het veel duidelijke praktijkvoorbeelden. Je start altijd bij de basis en wordt stap voor stap door de leerstof geleid. Ideaal!

Je toetst zelf of je de stof goed beheerst, met de kennisvragen uit de lessen. Een docent is overbodig! En doe je een opleiding met examen, dan bepaal je zelf wanneer je daar klaar voor bent.

Jij bepaalt wanneer je start en studeert

Bij Studieplan kun je op elk moment starten met een cursus. Schrijf je in voor de opleiding van je keuze en je kunt al binnen 48 uur aan de slag! Bovendien studeer je waar en wanneer je zelf wilt en ook het tempo bepaal je zelf.

Compleet studiepakket

Je complete studiepakket krijg je in één keer thuisgestuurd. Je studiepakket bevat al het lesmateriaal dat je nodig hebt. Je hoeft geen extra boeken meer te kopen (tenzij op deze pagina vermeld) en je komt dus niet voor onverwachte kosten te staan. Je krijgt ook een handige opbergmap om je losbladige lesmateriaal in te bewaren en een schrijfblok plus pen. Je kunt dus direct aan de slag! Volg je een opleiding waarbij een extern examen hoort, dan ontvang je bovendien gratis een proefexamen!

Extra ondersteuning: Studieplan Online

Als cursist krijg je toegang tot Studieplan Online. Hier vind je o.a. informatie over externe- en Studieplanexamens. Als extra service biedt Studieplan je hier ook gratis trainingen waarmee je beter en sneller leert lezen en je geheugen verbetert. Hierdoor bereik je sneller de eindstreep.

Certificaat
certificaat

Wil je kunnen aantonen dat je een studiepakket van Studieplan hebt afgenomen? Vraag dan voor slechts € 14,95 (inclusief administratie- en verzendkosten) het Studieplancertificaat aan! In je studiepakket vind je hierover alle informatie.

Nergens goedkoper, kijk en vergelijk

Alleen bij Studieplan krijg je superlage lesgelden! Vergelijk onze prijzen met die van andere instellingen voor afstandsonderwijs en overtuig jezelf! Door onze unieke studiemethode is een docent overbodig. Die kosten bespaar je en dat zie je terug in het lage lesgeld! Bovendien kan je bij Studieplan je lesgeld ineens voldoen of in termijnen. De keuze is aan jou!

Studieduur

Bij Studieplan bepaal je helemaal zelf hoeveel tijd je aan je cursus besteedt. Als je ongeveer een uur per dag aan je cursus besteedt, ben je binnen 10 maanden helemaal klaar! Als je wilt, kun je natuurlijk sneller of langzamer studeren. Zo is je cursus perfect te combineren met je baan, je hobby's en andere bezigheden.

Meteen beginnen

Schrijf je heel gemakkelijk en snel in via internet. Doe je dit vandaag nog vóór 13.00 uur, dan heb je al binnen 48 uur je complete studiepakket in huis! Let op: schrijf je je in op vrijdag, dan krijg je het pakket op dinsdag. Bij Studieplan schrijf je je bovendien in zonder risico, want je ontvangt je studiepakket 14 dagen op proef. Voldoet het studiepakket van je keuze niet aan je verwachtingen, dan kun je het binnen die 14 dagen gewoon terugsturen.

439,-

(of 12 x € 40,55)

Nu extra laag geprijsd!

Van € 670,- voor 469,-. Tijdelijk € 439,-

  • Start je eigen taxibedrijf
  • Doe in korte tijd alle kennis op
Direct doen

 

Vraag of studieadvies?

(071) 546 05 05

ma-vr 9.00-17.00 u.

350 cursussen tegen de laagste prijs!