Nog

Snelstudie Make-up

Leer stap voor stap professioneel opmaken

Daarom deze cursus
  • Gratis dvd met alle basistechnieken
  • Gratis make-upproducten
  • Van € 79,90 voor 49,-
  • In termijnen: 4 x € 12,85
Direct doen

Lijkt het je leuk om jezelf en anderen professioneel op te maken en wil je weten hoe je dat doet? Bestel dan nú de snelstudie Make-up en leer stap voor stap alles wat met make-up te maken heeft. Zo kun je straks een complete en professionele make-up bij jezelf aanbrengen, die geheel op jouw specifieke gezichtskenmerken is afgestemd. Maar je kunt binnenkort ook anderen adviseren bij het kiezen en aanbrengen van hun specifieke make-up!

Moeilijk? Helemaal niet. Het lesmateriaal bevat veel voorbeelden, waardoor je de theorie nóg beter kunt toepassen. Je studiepakket is inclusief een handige dvd, waarop alle technieken worden gedemonstreerd. Daarnaast ontvang je een prachtig cadeau, waarmee je direct aan de slag kunt! Praktischer kan niet!

Nu gratis dvd en prachtig cadeau!

Dit krijg je


Eindresultaat

De leerstof is kort en bondig geschreven. Op een snelle en efficiënte manier doe je precies die kennis op die je nodig hebt. Straks kun je een professionele make-up aanbrengen bij jezelf én bij anderen!

Dit leer je

In de cursus worden de volgende onderwerpen behandeld:

Make-uptechnieken en -effecten

Het eerste deel van de snelstudie gaat over het schoonmaken van je gezicht en hals. Dit is van het grootste belang voor het resultaat, de houdbaarheid en het effect van je make-up. Vervolgens bekijk je stap voor stap hoe je een mooie en professionele make-up kunt aanbrengen. Je leert hoe je met een goed gebruik van lichte en donkere schaduwen een gezicht die accenten geeft die de gelaatsvorm op z'n mooist doen uitkomen.

Gezichtsvormen

De snelstudie gaat ook in op verschillende gezichtsvormen. Of je nu een rond of hoekig gezicht hebt, je kunt altijd bepaalde effecten bereiken. Je leert hoe je bepaalde gedeelten van je gezicht kunt camoufleren of juist extra naar voren kunt laten komen.

Vorm van ogen, mond en wenkbrauwen

Niet alleen je gelaatsvorm, maar ook de vorm van je wenkbrauwen, je ogen, je mond en zelfs je neus komen aan bod. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je de wenkbrauwen epileert, je huid beschermt, vlekjes en kringen wegwerkt en foundation en poeder aanbrengt. Ook leer je hoe je de ogen mooi kunt accentueren. Kohlpotlood, oogschaduw en mascara kunnen je hier goed bij helpen. Daarnaast leer je hoe je lippenstift zo mooi mogelijk aanbrengt en wat voor hulpmiddelen je hierbij kunt gebruiken.

Make-up en kleur

Er wordt ook uitgebreid ingegaan op kleur. Hoe combineer je bepaalde kleuren met elkaar, waarom gebruik je bepaalde kleuren juist wel en andere weer niet en hoe kan kleur een speciaal effect geven aan iemands persoonlijke uitstraling?

Speciale make-up

Bij welke gelegenheid draag je welke make-up? En wat voor make-up past het beste bij de oosterse vrouw, de donkere vrouw en de ouder wordende vrouw? Er wordt verteld waar deze vrouwen op moet letten bij het aanbrengen van make-up.

Externe invloeden

Hoe kun je het beste inspelen op invloeden van buitenaf? Hoe reageert je make-up bijvoorbeeld op weersveranderingen, als het licht verandert of als je een bril moet gaan dragen? Allemaal omstandigheden waar je ook rekening mee moet houden.

Productenwijzer

De snelstudie bevat ook nog een handige productenwijzer die je van alles leert over de verschillende producten die er verkrijgbaar zijn. Hoe lang kun je crème bijvoorbeeld bewaren en wat voor soorten poeders zijn er zoal verkrijgbaar?

Interview

"De dvd laat stap voor stap zien hoe professionele visagisten make-up aanbrengen bij modellen. Echt ideaal!"

Lees het interview

Leer nog meer over make-up en visagie

Wil je nog meer weten over professioneel opmaken en alle beautygeheimen ontdekken? Dan is de cursus Visagie wellicht ook iets voor jou! Bij deze zeer complete en voordelige cursus ontvang je bovendien gratis een professioneel materialenpakket!

Extra cursus met tientallen euro’s korting

Schrijf je je in voor deze cursus, dan heb je alleen nu bij inschrijving de mogelijkheid om met flinke korting een extra cursus te bestellen. Zo vang je twee (of zelfs meer) vliegen in één klap! Profiteer ook van dit unieke aanbod en kies uit onderstaande cursussen:

 

van

voor

Alleen nu

Haarstyling    

€ 199,-

€ 95,-

49,-
€ 

Manicure    

€ 289,-

€ 169,-

49,-
€ 

Massage    

€ 225,-

€ 199,-

49,-
€ 

Snel en gezond afslanken    

€ 219,-

€ 89,-

49,-
€ 

Zelf mode maken    

€ 285,-

€ 109,-

49,-
€ 

Iedereen kan leren bij Studieplan!

Bij Studieplan kan iedereen gemakkelijk een cursus volgen. Jij ook! Het rijk geïllustreerde lesmateriaal is duidelijk geschreven, bevat veel praktijkvoorbeelden, start bij de basiskennis en leidt je stap voor stap door de leerstof. Ideaal!

Unieke studiemethode

Je ontvangt lesmateriaal dat speciaal is gemaakt voor zelfstudie. Het is helder geschreven door professionals uit het werkveld en bevat veel duidelijke praktijkvoorbeelden en mooie illustraties. Je start altijd bij de basis en wordt stap voor stap door de leerstof geleid. Een docent is overbodig!

Jij bepaalt wanneer je start en studeert

Bij Studieplan kun je op elk moment starten met een cursus. Schrijf je in voor de opleiding van je keuze en je kunt al binnen 48 uur aan de slag! Bovendien studeer je waar en wanneer je zelf wilt en ook het tempo bepaal je zelf.

Compleet studiepakket

Je complete studiepakket krijg je in één keer thuisgestuurd. Je studiepakket bevat al het lesmateriaal dat je nodig hebt. Je hoeft geen extra boeken meer te kopen en je komt dus niet voor onverwachte kosten te staan. Je kunt dus direct aan de slag! Maar dat is niet alles, want je ontvangt bij veel hobbycursussen leuke extra’s zoals een professioneel materialenpakket, een prachtig boek, software of instructie-dvd’s.

Extra ondersteuning: Studieplan Online

Als cursist krijg je toegang tot Studieplan Online. Hier vind je o.a. informatie over externe- en Studieplanexamens. Als extra service biedt Studieplan je hier ook gratis trainingen waarmee je beter en sneller leert lezen en je geheugen verbetert. Hierdoor bereik je sneller de eindstreep.

Certificaat
certificaat

Wil je kunnen aantonen dat je een studiepakket van Studieplan hebt afgenomen? Vraag dan voor slechts € 14,95 (inclusief administratie- en verzendkosten) het Studieplancertificaat aan! In je studiepakket vind je hierover alle informatie.

Nergens goedkoper: lage maandelijkse termijnen

Alleen bij Studieplan krijg je superlage lesgelden! Vergelijk onze prijzen met die van andere instellingen voor afstandsonderwijs en overtuig jezelf! Door onze unieke studiemethode is een docent overbodig. Die kosten bespaar je en dat zie je terug in het lage lesgeld! Bovendien kun je bij Studieplan het lesgeld ineens voldoen of in termijnen. Op die manier kun je voor slechts een paar euro per maand aan de slag met de cursus van jouw keuze!

Meteen beginnen

Schrijf je heel gemakkelijk en snel in via internet. Doe je dit vandaag nog vóór 13.00 uur, dan heb je al binnen 48 uur je complete studiepakket in huis! Let op: schrijf je je in op vrijdag, dan krijg je het pakket op dinsdag. Bij Studieplan schrijf je je bovendien in zonder risico, want je ontvangt je studiepakket 14 dagen op proef. Voldoet het studiepakket van je keuze niet aan je verwachtingen, dan kun je het binnen die 14 dagen gewoon terugsturen.

Daarom deze cursus
  • Gratis dvd met alle basistechnieken
  • Gratis make-upproducten
  • Van € 79,90 voor € 49,-
  • In termijnen: 4 x € 12,85
Direct doen

 

Vraag of studieadvies?

(071) 546 05 05

ma-vr 9.00-17.00 u.

350 cursussen tegen de laagste prijs!