Nog

Online_leeromgeving

Turks

Leer razendsnel de taal van je favoriete vakantieland!

Daarom deze cursus
  • Complete én afwisselende taalcursus
  • Superveel gratis extra's
  • Van € 415,- voor 209,-
  • In termijnen: 12 x € 19,35
Direct doen

Wil je razendsnel Turks leren? Kies dan voor de cursus Turks van Studieplan! Je ontvangt een uniek pakket dat speciaal voor jou is samengesteld met superveel leuke gratis extra’s zoals audio cd’s, een opfriscursus grammatica en nog veel meer! Nergens krijg je zo’n rijk gevuld pakket voor zo weinig geld! De deur uit voor Turkse les? Dat hoeft niet met deze Turkse beginnerscursus. Je studeert thuis, wanneer je maar wilt volgens het QUICK & FUN LEARNING-principe. Zo doe je in korte tijd én op een leuke manier veel praktische kennis op van het Turks en leer je de perfecte uitspraak. Geen moeilijke termen, maar Turks voor alledaags gebruik. Daar heb je wat aan tijdens je vakantie of reis! Ook als je je kennis van het Turks wilt opfrissen, is deze taalcursus bijzonder goed geschikt.

Nieuw! Online leeromgeving met gratis extra studietools-->

Leer ook een taal, iedereen kan het!

De unieke taalcursussen van Studieplan zijn ontwikkeld op basis van het QUICK & FUN LEARNING-principe waarmee iedereen op een leuke manier én in korte tijd een taal kan leren. Ook jij!

De methode waarmee iedereen een taal kan leren
Begin bij de basis en boek snel resultaat

Met de unieke studiemethode leer je razendsnel en gemakkelijk een taal. Je leert stap voor stap en breidt je kennis steeds uit. Al na een aantal lessen ben je in staat om gesprekken in het Turks te voeren; een verrassend goed resultaat!

Studeer wanneer het jou uitkomt

Je leert de taal in je eigen tempo. Je bent van niemand afhankelijk en hoeft nergens op te wachten. Je studeert dus een stuk efficiënter!

Herhalen = onthouden

In de oefeningen komt eerder geleerde stof steeds terug. En aan het einde van elk hoofdstuk vind je een handige samenvatting. Het is bewezen dat stof herhalen zorgt voor beter onthouden. Het eindresultaat dat je behaalt met deze Turkse cursus is dan ook stukken beter dan een vergelijkbare taalcursus elders!

Veel afwisseling in de leerstof

Schrijf-, spreek- en luisteroefeningen wisselen elkaar af. De grammatica die onmisbaar is bij het leren van een taal, wordt op een duidelijke manier uitgelegd. Zo blijft leren leuk. Deze methode werkt! Maar liefst 90% van de Studieplan-cursisten is tevreden over leerstof!

Leer de perfecte uitspraak met de meegeleverde cd’s

De perfecte uitspraak van je nieuwe taal leer je het best van mensen die de taal als moedertaal hebben geleerd; de zogenaamde “native speakers”. Daarom hebben zij de cd’s ingesproken die je ontvangt bij je cursus Turks. Perfect, of te wel: Mükemmel!

Dit leer je

In de cursus Turks komen allerlei verschillende onderwerpen aan bod: van het reserveren in een restaurant en het voeren van telefoongesprekken tot een bezoek aan de dokter en het vragen naar de weg. Zo leer je het Turks in alledaagse situaties gebruiken. Met ieder hoofdstuk breid je je woordenschat uit en ook de grammaticaregels komen uitgebreid aan bod. En met de gratis audio cd’s die zijn ingesproken door native speakers leer je de perfecte uitspraak. Tot slot leer je veel over de cultuur en de gebruiken van het land.

Behaal een uitstekend eindresultaat

Na het volgen van de cursus Turks voor beginners van Studieplan heb je een zeer brede basiskennis van de Turkse taal opgedaan. Je kunt het Turks spreken, verstaan, lezen en schrijven. Internationaal wordt dit niveau aangeduid met B1.

In de praktijk betekent het dat je Turkse tv-programma’s redelijk kunt volgen, Turkse kranten en tijdschriften behoorlijk kunt lezen en op vakantie uitstekend uit de voeten kunt in het Turks. Je spreekt de lokale bevolking aan in hun moedertaal. Je maakt zeker indruk want in elk land waarderen mensen het om in hun eigen taal te worden aangesproken!

Extra cursus met tientallen euro’s korting

Schrijf je je in voor deze cursus, dan heb je alleen nu bij inschrijving de mogelijkheid om met flinke korting een extra cursus te bestellen. Zo vang je twee (of zelfs meer) vliegen in één klap! Profiteer ook van dit unieke aanbod en kies uit onderstaande cursussen:

 

van

voor

Alleen nu

Effectief communiceren    

€ 329,-

€ 229,-

69,-
€ 

Engels    

€ 415,-

€ 209,-

69,-
€ 

Timemanagement    

€ 199,-

€ 99,-

69,-
€ 

Typecursus    

€ 218,-

€ 109,-

69,-
€ 

Interview

"Toen ik in Turkije was, kreeg ik zelfs een complimentje over m’n uitspraak. Kortom: prima cursus!"

Lees het interview

Daarom kies je voor Studieplan

Een opleiding van Studieplan is een goede keuze. Want studeren bij Studieplan biedt veel voordelen. Natuurlijk de lage prijs maar ook de unieke studiemethode. Daarbij schrijf je ook nog eens in zonder risico. Kies net als duizenden andere enthousiaste cursisten ook voor Studieplan!

Studeer in alle vrijheid

Bij Studieplan bepaal je zelf wanneer je start en waar en wanneer je studeert. En ook in het tempo dat je zelf prettig vindt. Zo is je taalcursus prima te combineren met je werk en je privéleven. Handig!

Extra ondersteuning: Studieplan Online

Als cursist krijg je toegang tot Studieplan Online. Hier vind je o.a. informatie over externe- en Studieplanexamens. Als extra service biedt Studieplan je hier ook gratis trainingen waarmee je beter en sneller leert lezen en je geheugen verbetert. Hierdoor bereik je sneller de eindstreep.

Certificaat
certificaat

Wil je kunnen aantonen dat je een studiepakket van Studieplan hebt afgenomen? Vraag dan voor slechts € 14,95 (inclusief administratie- en verzendkosten) het Studieplancertificaat aan! In je studiepakket vind je hierover alle informatie.

Nergens goedkoper, kijk en vergelijk

Alleen bij Studieplan krijg je superlage lesgelden! Vergelijk onze prijzen met die van andere instellingen voor afstandsonderwijs en overtuig jezelf! Door onze unieke studiemethode is een docent overbodig. Die kosten bespaar je en dat zie je terug in het lage lesgeld! Bovendien kan je bij Studieplan je lesgeld ineens voldoen of in termijnen. De keuze is aan jou!

Inschrijven zonder risico

Wij zijn stellig overtuigd van de kwaliteit van ons lesmateriaal. Daarom ontvang je het studiepakket van je keuze 14 dagen op proef. Bekijk het op je gemak en ontdek hoe studeren bij Studieplan je bevalt. Voldoet het pakket niet aan je verwachtingen, dan kun je het binnen die 14 dagen terugsturen. Geen probleem!

Op alle aanbiedingen en transacties zijn de voorwaarden van het keurmerk Thuiswinkel Waarborg van toepassing. Dit keurmerk biedt jou – als consument – extra zekerheid. Je schrijft dus in zonder enig risico!

Studieduur

Bij Studieplan bepaal je helemaal zelf hoeveel tijd je aan je cursus besteedt. Als je ongeveer een uur per dag aan je cursus besteedt, ben je binnen 9 maanden helemaal klaar! Als je wilt, kun je natuurlijk sneller of langzamer studeren. Zo is je cursus perfect te combineren met je baan, je hobby's en andere bezigheden.

Meteen beginnen

Schrijf je heel gemakkelijk en snel in via internet. Doe je dit vandaag nog vóór 13.00 uur, dan heb je al binnen 48 uur je complete studiepakket in huis! Let op: schrijf je je in op vrijdag, dan krijg je het pakket op dinsdag. Bij Studieplan schrijf je je bovendien in zonder risico, want je ontvangt je studiepakket 14 dagen op proef. Voldoet het studiepakket van je keuze niet aan je verwachtingen, dan kun je het binnen die 14 dagen gewoon terugsturen.

Daarom deze cursus
  • Complete én afwisselende taalcursus
  • Superveel gratis extra's
  • Van € 415,- voor € 209,-
  • In termijnen: 12 x € 19,35
Direct doen

 

Vraag of studieadvies?

(071) 546 05 05

ma-vr 9.00-17.00 u.

350 cursussen tegen de laagste prijs!