Nog

EXIN Tracks certificeringen

Snel hogerop in de ICT!

Daarom deze cursus
  • Officieel EXIN-certificaat
  • Dé opstap voor een carrière in de ICT
  • Van € 1349,- voor 749,-
  • In termijnen: 12 x € 69,35
Direct doen

Wil je een professionele IT'er worden, dan is dit hét pakket voor jou. Na dit uitgebreide studiepakket kun je aan de slag in heel verschillende IT-functies op HBO/Bachelorniveau. Of je nou wilt programmeren of een baan als IT-manager ambieert! Studieplan biedt 9 modules aan. Elke module wordt afgesloten met een officieel EXIN-certificaat. Je kunt je inschrijven voor elke module afzonderlijk of voor alle negen modules tegelijk. Nergens goedkoper. Kijk en vergelijk.

Voor wie

Wil je een professionele IT'er worden, dan zijn de EXIN Tracks certificeringen hét pakket voor jou.

Start direct

Van pen tot opberg- map: je ontvangt alle materialen gratis en kunt direct van start.

Eindresultaat

Met de 9 EXIN Tracks certificaten bewijs je dat je over alle kennis en vaardigheden beschikt om diverse functies op HBO/Bachelorniveau te kunnen vervullen. Je weet alles over IT-planning en -management, IT-ontwikkeling, IT-realisatie, IT-beheer, projectmanagement en communicatie.

Dit leer je

Het studiepakket bestaat uit negen modules. Heb je in het verleden al EXIN-modules gehaald? Dan kun je je ook per module inschrijven. Inschrijving voor het gehele pakket is echter voordeliger. Het scheelt je ruim € 240,-! Geef op het inschrijfformulier duidelijk aan waar je voor kiest.

Informatiesystemen Foundation (ISyF)

(2 mnd.): € 99,-

Wil je in de IT werken, maar weet je nog niet veel over informatiesystemen? Duizelt het je een beetje, als je al die afkortingen ziet? Dan is de ISyF-module de perfecte start voor je. Deze module geeft je een goed beeld van het vak informatica. Je leert over informatiesystemen en wat je er allemaal mee kunt. Na de module communiceer je moeiteloos over het vakgebied met je IT-collega's. Eerst maak je je de basisbegrippen eigen. Dat praat een stuk makkelijker! Vervolgens leer je welke informatiesystemen er zijn en wat je er allemaal mee kunt doen. Vooral ook binnen organisaties: daar zijn ze onmisbaar. Bovendien doe je kennis op over de ontwikkeling en de kwaliteit van informatiesystemen.

Professionele Communicatie Foundation (PCF)

(2 mnd.): € 99,-

In deze module staan communicatieve vaardigheden centraal. Of je nu net begint als IT'er of al langer in deze branche werkt als bijvoorbeeld manager, deze module vormt een goede basis. Als IT'er ben je niet puur met techniek bezig, je hebt ook constant te maken met collega's en klanten. Tijdens deze module leer je ook nog eens efficiënt en effectief communiceren. Dat doe je zowel mondeling als schriftelijk, met allerlei praktische oefeningen. Naast werkoverleg, vergaderingen en presentaties, heb je natuurlijk al die e-mails en rapporten die helder over moeten komen. Na PCF lukt je dat zó! Je leert situaties en structuren in dagelijkse communicatie te herkennen en daar op in te spelen. Dat werkt een stuk prettiger!

IT Management Foundation (ITMF)

(2 mnd.): € 99,-

Als je deze module wilt volgen, is het handig om eerst de module ISyF te doorlopen (of kennis op datzelfde niveau op te doen). De ITMF-module biedt je basiskennis over organisaties. De verschillende soorten organisaties en organisatiestructuren komen aan bod. Ook leer je welke rol jij speelt in een organisatie en hoe je daarbij rekening houdt met de bedrijfsdoelstellingen en -processen. ICT-strategie is eveneens een belangrijk onderdeel van de module. Je leert alles over organisatiestructuur, -doelen, -functies en het inrichten van organisaties. Daarbij komen de theorieën van de bekende organisatiedeskundige Henry Mintzberg aan de orde. Na deze module kun je adviseren over de (her)inrichting van bedrijfsprocessen. Dat komt namelijk vaak voor bij het invoeren van informatiesystemen en nieuwe toepassingen. ICT-strategie komt ook aan bod. Daarbij kijk je naar de totale organisatie, maar bijvoorbeeld ook naar de ICT-infrastructuur en de bedrijfseconomie.

Infrastructuur Management Foundation (IMF)

(2 mnd.): € 99,-

Werk je in de ICT en wil je meer weten over operationeel ICT-beheer, dan is deze module een slimme keuze. Na de module weet je alles over beheer, onderhoud en exploitatie van informatiesystemen. Bij het inrichten van bedrijfsprocessen wordt steeds vaker rekening gehouden met het beheer van informatiesystemen. Na deze module weet je alle kenmerken, begrippen en algemene inzichten die er zijn op het gebied van ICT-beheer. Het beheren, exploiteren, veranderen, gebruiken en onderhouden van ICT-infrastructuur gaat je zonder moeite uitstekend af!

Projectmanagement Foundation (PMF)

(2 mnd.): € 99,-

Groentje of doorgewinterde IT'er? Jij kunt met deze module aan de slag als je meer wilt weten over projectmatig werken en wat je taken zijn als deelnemer in een project. Om deze module te kunnen volgen, heb je geen specifieke IT-kennis nodig. Als IT'er werk je regelmatig op projectbasis. Het is daarom handig om te weten wat dat precies inhoudt, hoe je dat organiseert en wat de voor- en nadelen van projectmatig werken zijn. Dat leer je allemaal tijdens PPF. Ook verkrijg je inzicht in de succesfactoren van een project: waarom slaagt een project wel of niet? Je leert ook welke rollen en taken je als projectdeelnemer kunt uitoefenen en hoe je je daarbij moet gedragen. (Project)communicatie is dus ooks een essentieel onderdeel, net als projectmethoden en -technieken.

Databases en SQL Foundation (DBSQLF)

(2 mnd.): € 99,-

Een goede database bewijst z'n nut dagelijks. Of het nou gaat om adressen of om informatie over goedkope vliegtickets ... het moet toegankelijk, duidelijk en up-to-date zijn. Dat leer je in deze module. Je maakt kennis met de belangrijkste elementen van databases en databasemanagementsystemen. Verschillende databasemodellen komen aan bod, net als zogenaamde relationele modellen zoals tabellen. Je leert deze modellen interpreteren en beoordelen. SQL krijgt veel aandacht. SQL is eenvoudig gezegd een taal om te communiceren met de database. Je kunt SQL in basis toepassen om gegevens in databases te definiëren en bewerken.

Informatietechnologie Foundation (ITF)

(2 mnd.): € 99,-

Onder informatietechnologie valt het ontwikkelen en beheren van systemen, netwerken, databanken en websites. Ook het onderhouden van computers en programmatuur en het schrijven van administratieve software valt hieronder. Ben je projectmedewerker, servicedeskmedewerker, systeembeheerder of netwerkbeheerder? En wil je basiskennis opdoen van informatietechnologie? Kies dan voor deze module. Stap voor stap leer je o.a. alles over speciale toepassingen, soorten systemen, interfaces, randapparatuur, netwerken, netwerkstructuren, netwerkprotocollen en gebruik en beheer.

Ontwerp en Ontwikkeling Informatiesystemen Foundation (ISDDF)

(2 mnd.): € 99,-

Wil je je specialiseren in systeemontwikkeling, programmeren of software engineering? Dan is dit dé module. Om ISDDF te volgen, is het handig als je eerst ISyF hebt doorlopen (of kennis op dat niveau hebt opgedaan). ISDDF geeft je inzicht in het totale systeemontwikkeltraject. Een perfecte basis dus voor verdere specialisatie in de IT. In deze module maak je kennis met de verschillende ontwerpmethoden. Ook leer je hoe systemen worden ontwikkeld. Daarbij zijn uiteraard meerdere werkwijzen mogelijk. Die komen allemaal aan bod, mét de voor- en nadelen van elke aanpak. Het hele proces van systeemontwikkeling komt aan de orde. Je doorloopt het totale proces in heldere stappen. Producten, technieken en het testen van systemen: na deze module weet je er alles van.

Object Oriëntatie Foundation (OOF)

(2 mnd.): € 99,-

Als startende IT'er mag deze module niet op je cv ontbreken! Zeker niet als je je wilt specialiseren in systeemontwerp, -ontwikkeling, programmeren of software engineering. Steeds meer applicaties worden ontworpen volgens objectgeoriënteerde (OO) denkpatronen. Als IT'er moet je dus minstens over OO-basiskennis beschikken. Die maak je je eigen met deze module. OOF geeft je een praktische introductie in het zogeheten objectgeoriënteerd denken. Na deze module weet je wat de voordelen van OO zijn, vergeleken met gestructureerd programmeren. Daar profiteer je van tijdens je werk! Je maakt ook uitgebreid kennis met UML, een universele taal voor modelleren, ofwel het visualiseren van software-ontwerpen.

Officieel examen

Je sluit elke module af met een officieel en onafhankelijk EXIN-certificaat. Deze certificaten behouden hun waarde. Of je nu besluit je in een andere (IT)-richting te specialiseren of even te stoppen met studeren! Meer informatie over het examen vind je in het studiepakket of op www.exin.nl.

Niet geslaagd? Lesgeld terug!

Het lesmateriaal dat je ontvangt, is van hoge kwaliteit. Het is helder en duidelijk geschreven en gegarandeerd up-to-date. Bovendien ontvang je er gratis een proefexamen bij. Hierdoor ben je uitstekend voorbereid op het landelijk erkende examen.

Ben je ondanks het perfect afgestemde lesmateriaal niet geslaagd voor het examen? Lees dan alles over de Niet geslaagd? Lesgeld terug! actie van Studieplan.

Extra cursus met tientallen euro’s korting

Schrijf je je in voor deze cursus, dan heb je alleen nu bij inschrijving de mogelijkheid om met flinke korting een extra cursus te bestellen. Zo vang je twee (of zelfs meer) vliegen in één klap! Profiteer ook van dit unieke aanbod en kies uit onderstaande cursussen:

 

van

voor

Alleen nu

Effectief communiceren    

€ 329,-

€ 229,-

69,-
€ 

Engels    

€ 415,-

€ 209,-

69,-
€ 

Spelling en grammatica    

€ 315,-

€ 119,-

69,-
€ 

Timemanagement    

€ 199,-

€ 99,-

69,-
€ 

Typecursus    

€ 218,-

€ 109,-

69,-
€ 

Ervaringen

"Hulde voor deze duidelijk uiteengezette cursus. Leren in je eigen tempo, echt een aanrader!"

Meer ervaringen

Iedereen kan studeren bij Studieplan!

Bij Studieplan kan iedereen gemakkelijk een cursus volgen. Jij ook! Het lesmateriaal is duidelijk geschreven, bevat veel praktijkvoorbeelden, start bij de basiskennis en leidt je stap voor stap door de leerstof. Ideaal!

Unieke studiemethode

Je ontvangt lesmateriaal dat speciaal is gemaakt voor zelfstudie. Het is helder geschreven door professionals uit het werkveld. Ook bevat het veel duidelijke praktijkvoorbeelden. Je start altijd bij de basis en wordt stap voor stap door de leerstof geleid. Ideaal!

Je toetst zelf of je de stof goed beheerst, met de kennisvragen uit de lessen. Een docent is overbodig! En ga je examen doen, dan bepaal je zelf wanneer je daar klaar voor bent!

Jij bepaalt wanneer je start en studeert

Bij Studieplan kun je op elk moment starten met een cursus. Schrijf je in voor de opleiding van je keuze en je kunt al binnen 48 uur aan de slag! Bovendien studeer je waar en wanneer je zelf wilt en ook het tempo bepaal je zelf.

Compleet studiepakket

Je complete studiepakket krijg je in één keer thuisgestuurd. Je studiepakket bevat al het lesmateriaal dat je nodig hebt. Je hoeft geen extra boeken meer te kopen en je komt dus niet voor onverwachte kosten te staan. Je krijgt ook een handige opbergmap om je losbladige lesmateriaal in te bewaren en een schrijfblok plus pen. Je kunt dus direct aan de slag! Volg je een opleiding waarbij een extern examen hoort, dan ontvang je bovendien gratis een proefexamen!

Extra ondersteuning: Studieplan Online

Als cursist krijg je toegang tot Studieplan Online. Hier vind je o.a. informatie over externe- en Studieplanexamens. Als extra service biedt Studieplan je hier ook gratis trainingen waarmee je beter en sneller leert lezen en je geheugen verbetert. Hierdoor bereik je sneller de eindstreep.

Certificaat
certificaat

Wil je kunnen aantonen dat je een studiepakket van Studieplan hebt afgenomen? Vraag dan voor slechts € 14,95 (inclusief administratie- en verzendkosten) het Studieplancertificaat aan! In je studiepakket vind je hierover alle informatie.

Nergens goedkoper, kijk en vergelijk

Alleen bij Studieplan krijg je superlage lesgelden! Vergelijk onze prijzen met die van andere instellingen voor afstandsonderwijs en overtuig jezelf! Door onze unieke studiemethode is een docent overbodig. Die kosten bespaar je en dat zie je terug in het lage lesgeld! Bovendien kan je bij Studieplan je lesgeld ineens voldoen of in termijnen. De keuze is aan jou!

Studieduur

Bij Studieplan bepaal je helemaal zelf hoeveel tijd je aan je cursus besteedt. Als je ongeveer een uur per dag aan je cursus besteedt, ben je binnen 18 maanden helemaal klaar voor het examen! Als je wilt, kun je natuurlijk sneller of langzamer studeren. Zo is je cursus perfect te combineren met je baan, je hobby's en andere bezigheden.

Meteen beginnen

Schrijf je heel gemakkelijk en snel in via internet. Doe je dit vandaag nog vóór 13.00 uur, dan heb je al binnen 48 uur je complete studiepakket in huis! Let op: schrijf je je in op vrijdag, dan krijg je het pakket op dinsdag. Bij Studieplan schrijf je je bovendien in zonder risico, want je ontvangt je studiepakket 14 dagen op proef. Voldoet het studiepakket van je keuze niet aan je verwachtingen, dan kun je het binnen die 14 dagen gewoon terugsturen.

Daarom deze cursus
  • Officieel EXIN-certificaat
  • Dé opstap voor een carrière in de ICT
  • Van € 1349,- voor € 749,-
  • In termijnen: 12 x € 69,35
Direct doen

 

Vraag of studieadvies?

(071) 546 05 05

ma-vr 9.00-17.00 u.

350 cursussen tegen de laagste prijs!