Nog

Sieraden maken (uitgebreid)

Sieraden en kralen ontwerp en maak je helemaal zelf!

Daarom deze cursus
  • Gratis materialenset
  • Gratis boek Elsevier Stijl ABC
  • Van € 349,- voor 199,-
  • In termijnen: 8 x € 27,65
Direct doen

Mooie oorbellen voor een speciale gelegenheid, een stoere ketting voor bij dat leuke nieuwe jurkje, of een originele armband als cadeautje voor een vriendin… Met de creatieve cursus Sieraden maken van Studieplan, ontwerp en maak je straks zelf de prachtigste sieraden èn de mooiste kralen! Erg handig en natuurlijk ook superleuk! Je leert stap voor stap verschillende technieken zoals kettelen, schakelen en wire & wire om unieke sieraden te ontwerpen en te maken. Ook doe je alle vaardigheden op om met behulp van polymeerklei kralen te kunnen maken. Het full colour, rijk geïllustreerde lesmateriaal staat boordevol inspirerende praktijkvoorbeelden en behandelt een breed scala aan sieraden, zoals kettingen, ringen, oorbellen en armbanden. De cursus leert je om creatief om te gaan met diverse materialen, zodat sieraden maken helemaal niet duur hoeft te zijn. Zo kun je van simpele kralen al een prachtig sieraad maken. Bovendien krijg je, naast het handige boek Elsevier Stijl ABC, gratis een materialenpakket waarmee je direct aan de slag kunt. Nergens studeer je goedkoper, kijk en vergelijk! Schrijf nu in voor de opleiding Sieraden maken en maak originele sieraden en kralen die passen bij jouw smaak!

Gratis professionele materialenset t.w.v. € 25,-!

Dit krijg je

Voor wie

Lijkt het je leuk om zelf sieraden te maken die passen bij je kleding en persoonlijkheid? Of wil je misschien wel professioneel aan de slag als sieradenontwerper? Dan is deze creatieve en complete cursus Sieraden maken (uitgebreid) precies wat je zoekt!

Weet je nu al dat je graag professioneel aan de slag wilt met sieraden maken? Leer dan hoe je in dit vak succesvol je eigen webwinkel opzet met de nieuwe cursus Sieradenwebshop starten.

Eindresultaat

Na afloop van de opleiding Sieraden maken, ontwerp en maak je de mooiste kettingen, ringen, armbanden, oorbellen en andere sieraden van verschillende materialen. Daarnaast heb je alle technieken opgedaan om zelf kralen te maken (van polymeerklei). Kortom: je kent en beheerst alle vaardigheden en loopt over van inspiratie!

Dit leer je

Met de creatieve cursus Sieraden maken van Studieplan leer je verschillende technieken om de mooiste sieraden te maken. Ook het ontwerpen van sieraden en het zelf maken van kralen komt uitgebreid aan bod. In de cursus worden de volgende onderwerpen behandeld:

Gratis boek!

Lees meer


Kleurenleer

Het gebruik van kleur is heel smaakgevoelig. Toch is het handig om een aantal algemene zaken over kleur te weten, voordat je besluit welke kleuren je gebruikt voor je sieraden. Wat zijn warme en koude kleuren? Welke uitstraling heeft een bepaalde kleur? Op welke manier kun je kleurencombinaties maken? Het komt allemaal aan bod in dit onderdeel.

Geschiedenis van sieraden (maken)

Al eeuwenlang maakt en draagt men sieraden om het lichaam te verfraaien. In dit onderdeel van de cursus Sieraden maken lees je alles over de geschiedenis van sieraden en sieraden maken.

Basismaterialen van A tot Z

Kettelstiften, knijpkralen, splitringen, kapittelslotjes: alle onderdelen die je nodig hebt om prachtige sieraden te maken komen aan bod. Bovendien worden er diverse gereedschappen behandeld zoals de rondbektang en de platbektang. Na afloop heb je alle kennis om met uiteenlopende materialen en gereedschappen te werken.

Kralen; van glas tot hout

Kralen zijn er in allerlei vormen en maten. Daarnaast worden kralen van diverse materialen gemaakt. Je kunt ze kant-en-klaar in de winkel kopen, maar ook helemaal zelf maken! Kralen vind je bovendien in alle kleuren van de regenboog. In het onderdeel kleurenleer kom je te weten welke kleuren bij jou passen.

Basistechnieken van het sieraden maken

In dit onderdeel leer je stap voor stap de basistechnieken om unieke sieraden te maken. Zo leer je hoe je moet rijgen en schakelen, maar ook kettelen en jasseron komen uitgebreid aan bod.

Bijzondere technieken

Wanneer je de basistechnieken beheerst, is het tijd om de speciale technieken in de vingers te krijgen. Zo kun je nóg mooiere sieraden maken! Je leert alles over zwevende kralen, speciale rijgtechnieken, wire & wire, knopen en vlechten, origami en nog veel meer.

Stap voor stap sieraden ontwerpen

Je leert stap voor stap hoe je unieke ontwerpen maakt voor o.a. armbanden, kettingen, oorbellen en ringen. Straks loop jij over van inspiratie en creëer je prachtige sieraden.

Zelf kralen maken

Je leert verschillende technieken om prachtige kralen te maken van polymeerklei. Zo leer je o.a. zelf bijzondere canes en mallen te maken, transfers over te brengen op de klei en structuren aan te brengen. Ook het gebruik van bladmetaal en effecten met inkt komen aan de orde. Een ding is zeker: na afloop kun je wel heel bijzondere kralen maken!

Profiteer van flinke kortingen bij Kralenwinkel Online!

Kralenwinkel Online biedt een trendy assortiment aan kralen, basismaterialen en andere benodigdheden om unieke sieraden te maken. Door onze samenwerking met Kralenwinkel Online ontvang je niet alleen een gratis basismaterialenpakket bij je cursus, maar profiteer je ook van maar liefst 20% korting op het gehele assortiment van Kralenwinkel Online!

Extra cursus met tientallen euro’s korting

Schrijf je je in voor deze cursus, dan heb je alleen nu bij inschrijving de mogelijkheid om met flinke korting een extra cursus te bestellen. Zo vang je twee (of zelfs meer) vliegen in één klap! Profiteer ook van dit unieke aanbod en kies uit onderstaande cursussen:

 

van

voor

Alleen nu

Spaans    

€ 499,-

€ 209,-

69,-
€ 

Wellness & beautypakket    

€ 499,-

€ 209,-

49,-
€ 

Zelf mode maken    

€ 285,-

€ 109,-

49,-
€ 

Iedereen kan leren bij Studieplan!

Bij Studieplan kan iedereen gemakkelijk een cursus volgen. Jij ook! Het rijk geïllustreerde lesmateriaal is duidelijk geschreven, bevat veel praktijkvoorbeelden, start bij de basiskennis en leidt je stap voor stap door de leerstof. Ideaal!

Unieke studiemethode

Je ontvangt lesmateriaal dat speciaal is gemaakt voor zelfstudie. Het is helder geschreven door professionals uit het werkveld en bevat veel duidelijke praktijkvoorbeelden en mooie illustraties. Je start altijd bij de basis en wordt stap voor stap door de leerstof geleid. Bovendien wordt de theorie regelmatig afgewisseld met praktijkopdrachten. Kortom: een goede mix tussen leren en doen.

Je toetst zelf of je de stof goed beheerst, met de kennisvragen uit de lessen. Een docent is overbodig!

Jij bepaalt wanneer je start en studeert

Bij Studieplan kun je op elk moment starten met een cursus. Schrijf je in voor de opleiding van je keuze en je kunt al binnen 48 uur aan de slag! Bovendien studeer je waar en wanneer je zelf wilt en ook het tempo bepaal je zelf.

Compleet studiepakket

Je complete studiepakket krijg je in één keer thuisgestuurd. Je studiepakket bevat al het lesmateriaal dat je nodig hebt. Je hoeft geen extra boeken meer te kopen en je komt dus niet voor onverwachte kosten te staan. Je krijgt ook een handige opbergmap om je losbladige lesmateriaal in te bewaren en een schrijfblok plus pen. Je kunt dus direct aan de slag! Maar dat is niet alles, want je ontvangt bij veel cursussen leuke extra’s zoals een professioneel materialenpakket, een prachtig boek, software of instructie-dvd’s.

Extra ondersteuning: Studieplan Online

Als cursist krijg je toegang tot Studieplan Online. Hier vind je o.a. informatie over externe- en Studieplanexamens. Als extra service biedt Studieplan je hier ook gratis trainingen waarmee je beter en sneller leert lezen en je geheugen verbetert. Hierdoor bereik je sneller de eindstreep.

Certificaat
certificaat

Wil je kunnen aantonen dat je een studiepakket van Studieplan hebt afgenomen? Vraag dan voor slechts € 14,95 (inclusief administratie- en verzendkosten) het Studieplancertificaat aan! In je studiepakket vind je hierover alle informatie.

Nergens goedkoper: lage maandelijkse termijnen

Alleen bij Studieplan krijg je superlage lesgelden! Vergelijk onze prijzen met die van andere instellingen voor afstandsonderwijs en overtuig jezelf! Door onze unieke studiemethode is een docent overbodig. Die kosten bespaar je en dat zie je terug in het lage lesgeld! Bovendien kun je bij Studieplan het lesgeld ineens voldoen of in termijnen. Op die manier kun je voor slechts een paar euro per maand aan de slag met de cursus van jouw keuze!

Studieduur

Bij Studieplan bepaal je helemaal zelf hoeveel tijd je aan je cursus besteedt. Als je ongeveer een uur per dag aan je cursus besteedt, ben je binnen 6 maanden helemaal klaar! Als je wilt, kun je natuurlijk sneller of langzamer studeren. Zo is je cursus perfect te combineren met je baan, je hobby's en andere bezigheden.

Meteen beginnen

Schrijf je heel gemakkelijk en snel in via internet. Doe je dit vandaag nog vóór 13.00 uur, dan heb je al binnen 48 uur je complete studiepakket in huis! Let op: schrijf je je in op vrijdag, dan krijg je het pakket op dinsdag. Bij Studieplan schrijf je je bovendien in zonder risico, want je ontvangt je studiepakket 14 dagen op proef. Voldoet het studiepakket van je keuze niet aan je verwachtingen, dan kun je het binnen die 14 dagen gewoon terugsturen.

Daarom deze cursus
  • Gratis materialenset
  • Gratis boek Elsevier Stijl ABC
  • Van € 349,- voor € 199,-
  • In termijnen: 8 x € 27,65
Direct doen

 

Vraag of studieadvies?

(071) 546 05 05

ma-vr 9.00-17.00 u.

350 cursussen tegen de laagste prijs!