Nog

Taarten en cupcakes

Maak zelf de mooiste en lekkerste taarten en cupcakes

Daarom deze cursus
 • Extra uitgebreide cursus
 • Inspirerend lesmateriaal
 • Van € 269,- voor 179,-
 • In termijnen: 12 x € 16,55
Direct doen

Een bruiloft, verjaardag, jubileum of ander feest is niet compleet zonder een lekkere en mooie taart. Ben jij ook altijd zo onder de indruk van hoe mooi die taarten en cupcakes eruit zien en hoe lekker ze zijn? Met de cursus Taarten en cupcakes van Studieplan leer je nu gemakkelijk voor elke gelegenheid zelf het mooiste en lekkerste gebak te maken. Maar liefst 20 verschillende taarten en 15 heerlijke cupcakes passeren de revue; een ware lust voor het oog! Als kers op de taart komt ook nog het opstarten van je eigen bedrijf en het maken van foto’s van je creaties aan bod. Te veel om op te noemen dus. Geen dure workshop, maar thuis in je eigen keuken, met alles bij de hand en in je eigen tempo!

In deze cursus vind je de leukste en lekkerste recepten en heel veel creatieve ideeën om meteen mee aan de slag te gaan! Je ontvangt prachtig, rijk geïllustreerd lesmateriaal met veel voorbeelden en doet volop inspiratie op. Alle handelingen worden duidelijk uitgelegd, dus iedereen kan het leren! Bovendien kun je het lesmateriaal en de er altijd weer bij pakken als naslagwerk. Voor de recepten, de tips en de creatieve ideeën. Start nu en ga aan de slag met deze inspirerende, leuke én smakelijke hobby. Bovendien vind je deze cursus nergens goedkoper, kijk en vergelijk!

Voor wie

Iedereen die graag zelf wil leren om mooie en lekkere taarten en cupcakes te maken zal worden verrast door deze superleuke en creatieve cursus! Zelf taarten maken en decoreren en cupcakes versieren is heel erg leuk om te doen. Alleen of gezellig met vriendinnen. Of samen met je kinderen!.

Wil je, naast het leren bakken en decoreren van taarten, cupcakes en koekjes, ook alles te weten komen over het werken met chocolade en het maken van confiserie? Wellicht is de cursus Taarten en cupcakes (uitgebreid) dan iets voor jou.


Weet je nu al dat je graag professioneel aan de slag wilt met taarten en cupcakes bakken? Leer dan hoe je in dit vak succesvol je eigen webwinkel opzet met de cursus Taartenwebshop starten of Taartenwebshop starten (uitgebreid).

Enthousiaste review op ohmyfoodness.nl

Lees meer

Eindresultaat

Taarten en cupcakes maken is niet alleen superleuk om te doen, het resultaat is ook nog eens om van te smullen! Na afloop van de cursus maak je niet alleen taarten en cupcakes met behulp van het lesmateriaal maar zul je de kennis en vaardigheden hebben voor eigen veelzijdige recepten en ontwerpen. Je creaties zijn echt van professioneel niveau en laten zeker een onvergetelijke indruk achter!

Dit leer je

Met deze nieuwe cursus Taarten en cupcakes van Studieplan leer je in korte tijd de mooiste taarten en cupcakes bakken en versieren. Of het nu gaat om een bruidstaart, een geboortetaart of kindercupcakes, voor elk thema en elke gelegenheid maak je straks een originele taart of heerlijke traktatie!

De volgende onderwerpen komen tijdens de cursus Taarten en cupcakes aan bod:

 • Bakken: basisbegrippen, materialen en benodigdheden
 • Basisingrediënten; welke soorten zijn er en waar zijn ze voor geschikt
 • Vullen met room, crème, chocolade, fruitvulling, koekjes en nog veel meer
 • Bekleden met fondant, marsepein, crème en ander soorten taartbekleding
 • Decoreren en modelleren voor onder meer bruidstaarten, prinsessentaarten, kinderfeestjes, themacupcakes en dollcakes met echte pop.
 • Het starten van je eigen bedrijf en het maken van de mooiste foto’s.
 • Decoreren van cakepops, koekjes en het maken van suikerbloemen en fondantlolly’s.

Extra cursus met tientallen euro’s korting

Schrijf je je in voor deze cursus, dan heb je alleen nu bij inschrijving de mogelijkheid om met flinke korting een extra cursus te bestellen. Zo vang je twee (of zelfs meer) vliegen in één klap! Profiteer ook van dit unieke aanbod en kies uit onderstaande cursussen:

 

van

voor

Alleen nu

Spaans    

€ 499,-

€ 209,-

69,-
€ 

Wellness & beautypakket    

€ 499,-

€ 209,-

49,-
€ 

Start direct

Van pen tot opberg- map: je ontvangt alle materialen gratis en kunt direct van start.

Iedereen kan leren bij Studieplan!

Bij Studieplan kan iedereen gemakkelijk een cursus volgen. Jij ook! Het rijk geïllustreerde lesmateriaal is duidelijk geschreven, bevat veel praktijkvoorbeelden, start bij de basiskennis en leidt je stap voor stap door de leerstof. Ideaal!

Unieke studiemethode

Je ontvangt lesmateriaal dat speciaal is gemaakt voor zelfstudie. Het is helder geschreven door professionals uit het werkveld en bevat veel duidelijke praktijkvoorbeelden en mooie illustraties. Je start altijd bij de basis en wordt stap voor stap door de leerstof geleid. Bovendien wordt de theorie regelmatig afgewisseld met praktijkopdrachten. Kortom: een goede mix tussen leren en doen.

Je toetst zelf of je de stof goed beheerst, met de kennisvragen uit de lessen. Een docent is overbodig!

Jij bepaalt wanneer je start en studeert

Bij Studieplan kun je op elk moment starten met een cursus. Schrijf je in voor de opleiding van je keuze en je kunt al binnen 48 uur aan de slag! Bovendien studeer je waar en wanneer je zelf wilt en ook het tempo bepaal je zelf.

Compleet studiepakket

Je complete studiepakket krijg je in één keer thuisgestuurd. Je studiepakket bevat al het lesmateriaal dat je nodig hebt. Je hoeft geen extra boeken meer te kopen en je komt dus niet voor onverwachte kosten te staan. Je krijgt ook een handige opbergmap om je losbladige lesmateriaal in te bewaren en een schrijfblok plus pen. Je kunt dus direct aan de slag! Maar dat is niet alles, want je ontvangt bij veel cursussen leuke extra’s zoals een professioneel materialenpakket, een prachtig boek, software of instructie-dvd’s.

Extra ondersteuning: Studieplan Online

Als cursist krijg je toegang tot Studieplan Online. Hier vind je o.a. informatie over externe- en Studieplanexamens. Als extra service biedt Studieplan je hier ook gratis trainingen waarmee je beter en sneller leert lezen en je geheugen verbetert. Hierdoor bereik je sneller de eindstreep.

Certificaat
certificaat

Wil je kunnen aantonen dat je een studiepakket van Studieplan hebt afgenomen? Vraag dan voor slechts € 14,95 (inclusief administratie- en verzendkosten) het Studieplancertificaat aan! In je studiepakket vind je hierover alle informatie.

Nergens goedkoper: lage maandelijkse termijnen

Alleen bij Studieplan krijg je superlage lesgelden! Vergelijk onze prijzen met die van andere instellingen voor afstandsonderwijs en overtuig jezelf! Door onze unieke studiemethode is een docent overbodig. Die kosten bespaar je en dat zie je terug in het lage lesgeld! Bovendien kun je bij Studieplan het lesgeld ineens voldoen of in termijnen. Op die manier kun je voor slechts een paar euro per maand aan de slag met de cursus van jouw keuze!

Studieduur

Bij Studieplan bepaal je helemaal zelf hoeveel tijd je aan je cursus besteedt. Als je ongeveer een uur per dag aan je cursus besteedt, ben je binnen 4 maanden helemaal klaar! Als je wilt, kun je natuurlijk sneller of langzamer studeren. Zo is je cursus perfect te combineren met je baan, je hobby's en andere bezigheden.

Meteen beginnen

Schrijf je heel gemakkelijk en snel in via internet. Doe je dit vandaag nog vóór 13.00 uur, dan heb je al binnen 48 uur je complete studiepakket in huis! Let op: schrijf je je in op vrijdag, dan krijg je het pakket op dinsdag. Bij Studieplan schrijf je je bovendien in zonder risico, want je ontvangt je studiepakket 14 dagen op proef. Voldoet het studiepakket van je keuze niet aan je verwachtingen, dan kun je het binnen die 14 dagen gewoon terugsturen.

Daarom deze cursus
 • Extra uitgebreide cursus
 • Inspirerend lesmateriaal
 • Van € 269,- voor € 179,-
 • In termijnen: 12 x € 16,55
Direct doen

 

Vraag of studieadvies?

(071) 546 05 05

ma-vr 9.00-17.00 u.

350 cursussen tegen de laagste prijs!