Nog

Thai

Cursus in eenvoudig Engels, geschikt voor iedereen

Daarom deze cursus
 • Complete en afwisselende cursus
 • Voer eenvoudige gesprekken
 • Van € 299,- voor 139,-
 • In termijnen: 8 x € 19,30
Direct doen

Standaard Thai, ook bekend onder de namen Centraal Thai of Siamees, is de officiële taal van Thailand. Het wordt gesproken door ongeveer 25 miljoen mensen. Naast Standaard Thai zijn er in Thailand vele andere verwante Tai-talen te vinden, maar bij Studieplan leer je het meest gesproken Standaard Thai. Hiermee kun je in Thailand prima mee uit de voeten. Als je Thai wilt leren, kies je natuurlijk voor de taalcursus van Studieplan met de Routledge colloquial series. Dankzij deze unieke studiemethode kan iedereen de taal op een leuke én snelle manier leren. Je krijgt een compleet studiepakket met studieboek, cd's, een opbergmap, een handige pen en schrijfblok waarmee je direct aan de slag kunt. Bovendien ontvang je een korte cursus Engelse grammatica. Bestel vandaag nog.

Extra cursus met tientallen euro’s korting

Schrijf je je in voor deze cursus, dan heb je alleen nu bij inschrijving de mogelijkheid om met flinke korting een extra cursus te bestellen. Zo vang je twee (of zelfs meer) vliegen in één klap! Profiteer ook van dit unieke aanbod en kies uit onderstaande cursussen:

 

van

voor

Alleen nu

Effectief communiceren    

€ 329,-

€ 229,-

69,-
€ 

Engels    

€ 415,-

€ 209,-

69,-
€ 

Timemanagement    

€ 199,-

€ 99,-

69,-
€ 

Typecursus    

€ 218,-

€ 109,-

69,-
€ 

Ontvang een supercompleet lespakket

Je ontvangt een compleet studiepakket thuis. Dit pakket omvat al het lesmateriaal dat je nodig hebt, dus je hoeft geen boeken meer te kopen. Bovendien ontvang je heel veel gratis extra's. Zo heb je alles in één keer in huis en kun je direct van start! Nergens anders krijg je zo'n compleet pakket voor zo'n superlage prijs!

 

Dit krijg je

 • Gratis audio cd's. Hiermee oefen je de perfecte uitspraak van je nieuwe taal.
 • Gratis studiematerialen; schrijfblok, pen en map.
 • Gratis opfriscursus Engelse grammatica.

Voor wie

Zoek je een taalcursus Thai van goede kwaliteit tegen een lage prijs? Dan is deze taalcursus voor jou de ideale keuze!

Leer ook een taal, iedereen kan het!

Door jarenlange ervaring heeft Studieplan unieke taalcursussen ontwikkeld waarmee iedereen succesvol en in korte tijd een taal kan leren. Ook jij!

De methode waarmee iedereen een taal kan leren
Begin bij de basis en boek snel resultaat

Met de unieke studiemethode leer je razendsnel en gemakkelijk een taal. Je leert stap voor stap en breidt je kennis steeds uit. Al na een aantal lessen ben je in staat om gesprekken te voeren; een verrassend goed resultaat!

Studeer wanneer het jou uitkomt

Je leert de taal in je eigen tempo. Je bent van niemand afhankelijk en hoeft nergens op te wachten. Je studeert dus een stuk efficiënter!

Veel afwisseling in de leerstof

Schrijf-, spreek- en luisteroefeningen wisselen elkaar af. De grammatica die onmisbaar is bij het leren van een taal, wordt op een duidelijke manier uitgelegd. Zo blijft leren leuk. Deze methode werkt!

Leer de perfecte uitspraak

De perfecte uitspraak van je nieuwe taal leer je het best van mensen die de taal als moedertaal hebben geleerd; de zogenaamde “native speakers”. Daarom hebben zij het geluidsmateriaal ingesproken dat je ontvangt bij je taalcursus.

Behaal een uitstekend eindresultaat

Na het volgen van deze cursus van Studieplan heb je een zeer brede basiskennis van de taal opgedaan. In de praktijk betekent het dat je tv-programma’s redelijk kunt volgen, kranten en tijdschriften behoorlijk kunt lezen en op vakantie uitstekend uit de voeten kunt. Je spreekt de lokale bevolking aan in hun moedertaal. Je maakt zeker indruk want in elk land waarderen mensen het om in hun eigen taal te worden aangesproken!

Dit leer je

Deze taalcursus is geschikt voor iedereen, want je leert de taal stap voor stap. De cursus is geschreven door ervaren docenten en is speciaal geschreven voor zelfstudie. In de ruim twintig lessen komen thema's aan bod als het dagelijks leven, reizen, winkelen, uit eten en vrije tijd. Aan de hand van de vele oefeningen in het lesboek leer je de taal snel en onthoud je alles beter. Alle uitwerkingen van de oefeningen staan achter in het boek. Zo kun je handig testen of je de taal al goed beheerst. Ook vind je in het lesboek een handige woordenlijst en een handleiding voor de juiste uitspraak. Alle teksten en dialogen staan tevens op de cd's. Deze zijn ingesproken door "native speakers", zodat je probleemloos de juiste uitspraak leert.

Vooropleiding

Voor deze taalcursus heb je geen specifieke vooropleiding nodig. Aangezien deze taalcursus in het Engels is geschreven is het wel noodzakelijk dat je beschikt over een basiskennis van de Engelse taal. Om deze kennis weer op te frissen ontvang je gratis een korte cursus Engelse grammatica.

Ervaringen

"Met de cd's leer je de taal heel goed spreken en verstaan!"

Meer ervaringen

Daarom kies je voor Studieplan

Een opleiding van Studieplan is een goede keuze. Want studeren bij Studieplan biedt veel voordelen. Natuurlijk de lage prijs maar ook de unieke studiemethode. Daarbij schrijf je ook nog eens in zonder risico. Kies net als duizenden andere enthousiaste cursisten ook voor Studieplan!

Studeer in alle vrijheid

Bij Studieplan bepaal je zelf wanneer je start en waar en wanneer je studeert. En ook in het tempo dat je zelf prettig vindt. Zo is je taalcursus prima te combineren met je werk en je privéleven. Handig!

Extra ondersteuning: Studieplan Online

Als cursist krijg je toegang tot Studieplan Online. Hier vind je o.a. informatie over externe- en Studieplanexamens. Als extra service biedt Studieplan je hier ook gratis trainingen waarmee je beter en sneller leert lezen en je geheugen verbetert. Hierdoor bereik je sneller de eindstreep.

Certificaat
certificaat

Wil je kunnen aantonen dat je een studiepakket van Studieplan hebt afgenomen? Vraag dan voor slechts € 12,95 (inclusief administratie- en verzendkosten) het Studieplancertificaat aan! In je studiepakket vind je hierover alle informatie.

Nergens goedkoper, kijk en vergelijk

Alleen bij Studieplan krijg je superlage lesgelden! Vergelijk onze prijzen met die van andere instellingen voor afstandsonderwijs en overtuig jezelf! Door onze unieke studiemethode is een docent overbodig. Die kosten bespaar je en dat zie je terug in het lage lesgeld! Bovendien kan je bij Studieplan je lesgeld ineens voldoen of in termijnen. De keuze is aan jou!

Inschrijven zonder risico

Wij zijn stellig overtuigd van de kwaliteit van ons lesmateriaal. Daarom ontvang je het studiepakket van je keuze 14 dagen op proef. Bekijk het op je gemak en ontdek hoe studeren bij Studieplan je bevalt. Voldoet het pakket niet aan je verwachtingen, dan kun je het binnen die 14 dagen terugsturen. Geen probleem!

Op alle aanbiedingen en transacties zijn de voorwaarden van het keurmerk Thuiswinkel Waarborg van toepassing. Dit keurmerk biedt jou – als consument – extra zekerheid. Je schrijft dus in zonder enig risico!

Studieduur

Bij Studieplan bepaal je helemaal zelf hoeveel tijd je aan je cursus besteedt. Als je ongeveer een uur per dag aan je cursus besteedt, ben je binnen 5 maanden helemaal klaar! Als je wilt, kun je natuurlijk sneller of langzamer studeren. Zo is je cursus perfect te combineren met je baan, je hobby's en andere bezigheden.

Meteen beginnen

Schrijf je heel gemakkelijk en snel in via internet. Doe je dit vandaag nog vóór 13.00 uur, dan heb je al binnen 48 uur je complete studiepakket in huis! Let op: schrijf je je in op vrijdag, dan krijg je het pakket op dinsdag. Bij Studieplan schrijf je je bovendien in zonder risico, want je ontvangt je studiepakket 14 dagen op proef. Voldoet het studiepakket van je keuze niet aan je verwachtingen, dan kun je het binnen die 14 dagen gewoon terugsturen.

Daarom deze cursus
 • Complete en afwisselende cursus
 • Voer eenvoudige gesprekken
 • Van € 299,- voor € 139,-
 • In termijnen: 8 x € 19,30
Direct doen

 

Vraag of studieadvies?

(071) 546 05 05

ma-vr 9.00-17.00 u.

350 cursussen tegen de laagste prijs!